Kesätyöntekijöitä

Haluatko mukaan menestystarinaan? Haemme vauhdikkaasti kasvavaan pankkiimme kesätyöntekijöitä.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä ja positiivisuutta sekä halua oppia uutta rahoitusalasta? Meillä on useita paikkoja reipashenkisille ja iloisille kesätyöntekijöille eri puolilla Suomea.

Mietitään yhdessä työnkuvasi aikaisempi työkokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden. Pääset oppimaan meillä paljon uutta erilaisista työtehtävistämme ja mukaan huippuporukkaamme.

Jätäthän kesätyöhakemuksesi sivuillamme klikkaamalla “hae tähän työpaikkaan”. Emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Mahdolliset kysymykset koskien rekrytointiprosessia voi lähettää hakemukset@omasp.fi.

Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 150 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 330 asiantuntijan voimin. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Oma Säästöpankilla on yli 4,9 miljardin euron tase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa yhtiön osakkeita. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa