Oiwalle töihin

Oiwa lähti liikkeelle joulukuussa 2017 ja tällä hetkellä töissä on vakituisesti 10 henkilöä. Meidän kotoisa toimistomme sijaitsee aivan Seinäjoen ydinkeskustassa. Projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan ja tiedolla johtamisen kombinaatioista.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, mutta haluamme myös kasvaa ja kehittyä, joten uusia asiakkuuksia haetaan ja käynnistellään koko ajan. Jos siis tykkäät lähteä rakentamaan asiakkuutta ja toimintatapoja ihan alkuvaiheesta lähtien, niin sitä pääset meillä tekemään!  Hanna, meidän toimitusjohtajamme, tulee olemaan siinä tietenkin isona tukena mukana muun tiimin kanssa.

Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle Sql Serverille. Työssä näyttelee isoa roolia SQL, joten sitä pitää osata ja jokin raportointivälinekin olisi hyvä olla hallussa.
Työ on hyvin paljon ongelmanratkontaa ja siinä saa käyttää loogista ajattelukykyään. Jos tahdot käsitellä suuria datamassoja ja saada ne asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla hyötykäyttöön, niin meillä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi. Jos tykkäät yleensäkin ratkoa pulmia, niin tykkäät varmasti tästäkin työstä.

Konsultoimme asiakasta tiedolla johtamisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Teemme myös erillisiä määrittelyjä, jolloin asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alueen ongelma tutkitaan niin tarkkaan, että saadaan tuotettua ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma. Jos olet kiinnostunut tämmöisestä roolista osana muuta työtä, niin sitäkin on tarjolla!

Käytämme työssämme mm. seuraavia välineitä; SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, SQL Server, Azure-palvelut, C# ja .NET.

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta.

Anna kuulua itsestäsi!
hanna.ikkala@oiwasolutions.fi
044 480 6619

Tutustu osoitteessa http://www.oiwasolutions.fi/haluaisitko-meille-toihin/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.