Oiwalle töihin? Avoinna useita paikkoja!

Oiwalle töihin?

Oiwa lähti liikkeelle joulukuussa 2017 ja tällä hetkellä töissä on vakituisesti 23 henkilöä. Meidän kotoisat toimistomme sijaitsevat aivan Seinäjoen ja Jyväskylän ydinkeskustassa, mutta myös etänä työskentely onnistuu osin tai kokonaan. Olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ratkaisuihin sekä asiakkaille räätälöityihin sovelluksiin. Tiedolla johtamisen projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin ja data-analytiikan kombinaatioista. Softaprojektit teemme aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla. Kasvumme jatkuu ja etsimme koko ajan uusia henkilöitä mukaan Oiwan tarinaan. Tällä hetkellä haemme mm. projektipäällikköä, BI-kehittäjää/arkkitehtia sekä ohjelmistosuunnittelijaa.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, mutta haluamme myös kasvaa ja kehittyä, joten uusia asiakkuuksia haetaan ja käynnistellään koko ajan. Jos siis tykkäät lähteä rakentamaan asiakkuutta ja toimintatapoja ihan alkuvaiheesta lähtien, niin sitä pääset meillä tekemään!  Hanna, meidän toimitusjohtajamme, tulee olemaan siinä tietenkin isona tukena mukana muun tiimin kanssa.

Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle Sql Serverille. Työssä näyttelee isoa roolia SQL, joten sitä pitää osata ja jokin raportointivälinekin olisi hyvä olla hallussa.Työ on hyvin paljon ongelmanratkontaa ja siinä saa käyttää loogista ajattelukykyään. Jos tahdot käsitellä suuria datamassoja ja saada ne asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla hyötykäyttöön, niin meillä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi. Jos tykkäät yleensäkin ratkoa pulmia, niin tykkäät varmasti tästäkin työstä.

Konsultoimme asiakasta tiedolla johtamisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Teemme myös erillisiä määrittelyjä, jolloin asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alueen ongelma tutkitaan niin tarkkaan, että saadaan tuotettua ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma. Jos olet kiinnostunut tämmöisestä roolista osana muuta työtä, niin sitäkin on tarjolla!

Käytämme työssämme mm. seuraavia välineitä; SQL, SSIS, Data Factory, SSAS, SSRS, PowerBI, SQL Server, Azure-palvelut, C#, Python ja .NET.

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta.

Anna kuulua itsestäsi!hanna.salonen@oiwasolutions.fi044 480 6619

Tutustu osoitteessa https://oiwasolutions.fi/rekry/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa