BI/Data-asiantuntija

Oiwa lähti liikkeelle joulukuussa 2017. Meillä on iso asiakas, jonka kanssa ollaan tehty yhteistyötä jo pitkään. Uusia asiakkuuksia on tulossa ja jos tykkäät lähteä rakentamaan asiakkuutta ja toimintatapoja heidän kanssaan ihan alkuvaiheesta lähtien, niin sitä pääset meillä tekemään! Hanna, meidän toimitusjohtajamme, tulee olemaan siinä tietenkin isona tukena mukana sekä muu tiimi.

Meidän kotoisa toimistomme sijaitsee Seinäjoen keskustassa. Uutta toimistoa pystytetään Jyväskylään heti, kun sille on tarvetta. Vaikka jo silloin, kun sinä tulet mukaan? Jyväskylän vahvistuksemme on tällä hetkellä Minna, joka tekee asiakkaidensa kanssa hyvän työelämän kehittämiseen liittyviä projekteja ja hoitaa meillä viestintää. Minnan toimisto on tällä hetkellä Torikeskuksen Learning Hubissa, joka on oppimisen, valmentamisen ja organisaatiokehittämisen huipputoimijoiden kollektiivi. Sinne mahtuu alkuvaiheessa hyvin mukaan!

Meidän projektimme ovat Business Intelligenceä, data-analytiikkaa ja kaikki työkaverisi ovat hyvin syvällisesti perehtyneet aiheeseen. Paitsi Minna ei ole.

Tietovarastoratkaisut rakennetaan Microsoftin BI-välineillä joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL-serverille. Työssä näyttelee isoa roolia SQL, joten sitä pitää osata ja jokin raportointivälinekin olisi hyvä olla hallussa. Työ on hyvin paljon ongelmanratkontaa ja siinä saa käyttää loogista ajattelukykyään. Jos tykkää yleensäkin ratkoa kaikkia pulmia, niin tykkää varmasti tästäkin työstä. Jos tahdot käpistellä suuria datamassoja ja saada ne asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön, niin hyvällä oppimisen asenteella voimme katsoa sinulle sopivan oppimispolun.

Me käytämme työssämme mm. seuraavia SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, SQL Server, Azure-palvelut (esim. Data Lake), C# ja .NET.

Konsultoimme asiakasta raportoinnin ja tiedon hyödyntämisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Teemme myös määrittelyjä, jolloin asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alue tutkitaan niin tarkkaan, että siitä saadaan ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma. Jos olet kiinnostunut tämmöisestä roolista osana muuta työtä, niin sitäkin on tarjolla!

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta.

Jos haluat tutustua meihin, se onnistuu! Soitellaan, niin voidaan sopia tapaaminen toimistolle tai vaikka kahvilaan. Voit soittaa suoraan Hannalle, tai laittaa ensin linkin tekstarilla tai maililla LinkedIn-profiiliisi, niin Hannalla on jonkinlainen käsitys sinusta ennen juttutuokiota. Jos sinulla on CV valmiina, niin tietenkin voit lähettää myös sen.

hanna.ikkala@oiwasolutions.fi
044 480 6619

Tutustu Hannaan YouTube-kanavallamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.