Pääkirjanpitäjä

Nordec yhdistää kahden yhtiön vahvuudet yhdeksi brändiksi; Nordec – yhdessä laadukkaita ratkaisuja. Nimemme on uusi, mutta osaamista meillä on yhteensä 80 työvuotta. Olemme Pohjoismaiden johtava teräsrakenteiden suunnittelu-, tuotanto- ja asennusyhtiö. Palvelumme kattavat koko arvoketjun. Pystymme toimittamaan ratkaisuja, jotka parhaiten tukevat asiakkaidemme tarpeita. Kokonaisvaltainen toimintatapamme tuo tehokkuutta. Haemme koko ajan dynaamisia ja ennakkoluulottomia kollegoita, jotka innostuvat innovoinnista ja asiakaspalvelusta. Lue lisää www.nordec.com

Haemme nyt reipasta ja oma-aloitteista

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Vastuullasi on yrityksen kirjanpito ja tilinpäätökset Suomen toimintojen osalta. Osallistut myös kuukausiraportoinnin tuottamiseen. Olet osa kuuden hengen taloushallinnon tiimiä ja teet yhteistyötä myös ulkomaan toimipisteiden, emoyhtiön ja konsernin muiden yhtiöiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Peräseinäjoella. Osittainen etätyö on mahdollista yhdessä sovittavalla tavalla.

Olet työskentelyotteeltasi toimeen tarttuva ja työteliäs. Kykenet hoitamaan ja selvittämään asioita itsenäisesti ja reippaasti. Olet täsmällinen ja hoidat tehtävääsi joustavasti tilanteiden muuttuessa. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja priorisoimaan tekemistäsi. Teet sujuvasti yhteistyötä muun tiimin ja sidosryhmien kanssa. Olet jo vahva ammattilainen ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus yrityskirjanpidosta ja tilinpäätösten tekemisestä. Haluat edelleen kehittyä ja oppia uutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta (taloushallintoon suuntautunut tradenomi tai KTM)
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvää yrityskirjanpito- ja tilinpäätösosaamista
  • sähköisen taloushallinnon tuntemusta, Excel-osaamista ja kykyä omaksua uusia ohjelmistoja (SAP-osaaminen katsotaan eduksi)
  • hyvää englannin kielen luetun ymmärtämistä ja kohtalaista suullista osaamista, ruotsin kielitaito eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin, mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon osaajana, mielekkään työympäristön osana ammattitaitoista talouden tiimiä, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä sekä osaamisesi kehittämisestä myös jatkossa.

Hakuprosessia hoitaa Profiant Oy. Tiedustelut puhelimitse Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 20.3.2022. Valinta tehdään heti, kun soveltuva osaaja löytyy.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.