Lähihoitaja (palvelutalo Pihapihlaja)

Neuroliiton monipuolinen ja moderni palvelutalo Pihapihlaja sijaitsee Seinäjoella Huhtalan kaupunginosassa. Palvelutalo tuottaa monenikäisille neurologisia sairauksia sairastaville pitkä- ja lyhytaikaista palveluasumista, henkilökohtaista apua sekä päivätoimintaa. Meillä eletään täysillä, sairauksista huolimatta.

Haemme joukkoomme nuorekkaaseen ja työtään kehittävään kinestetiikan laatuyksikköön HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan työn innostavassa työyhteisössä, Neuroliiton hyvät henkilöstöedut, sekä kilpailukykyisen palkan 2244,12-2465,70 e kokemuksen mukaan. Panostamme perehdyttämiseen ja olemme tunnetusti koulutusmyönteisiä.

Sinulta odotamme ihmisläheistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, innostuneisuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus neurologisten sairauksien hoidosta ja apuvälineosaaminen katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme lähi- tai perushoitajan tutkintoa.

Meillä on jatkuvasti tarjolla myös eripituisia lyhytaikaisempia sijaisuuksia, ota rohkeasti yhteyttä  Irmeli Mäkiseen puh. 0400 765 268

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelutalon johtajalta Irmeli Mäkiseltä puh. 0400 765 268 (arkipäivisin kello 9-14).

Hae paikkaa heti! Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 13.10.2022.

Katso linkistä mitä työntekijät kertovat Neuroliitosta työnantajana:

Neuroliitto työnantajana – Palvelukodit YouTube

Olemme tupakoimaton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa mukaan moniammatilliseen joukkoomme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.