Hoitaja

Neuroliiton monipuolinen ja moderni palvelutalo Pihapihlaja sijaitsee Seinäjoella Huhtalan kaupunginosassa. Palvelutalo tuottaa monenikäisille neurologisia sairauksia sairastaville pitkä- ja lyhytaikaista palveluasumista, henkilökohtaista apua sekä päivätoimintaa. Meillä eletään täysillä, sairauksista huolimatta.

Haemme joukkoomme nuorekkaaseen ja työtään kehittävään kinestetiikan laatuyksikköön  HOITAJAA  sijaisuuteen ajalle 1.12.2021 – 31.8.2022.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan työn innostavassa työyhteisössä, Neuroliiton hyvät henkilöstöedut, sekä kilpailukykyisen palkan 2162,68-2419,31 e kokemuksen mukaan. Panostamme perehdyttämiseen ja olemme tunnetusti koulutusmyönteisiä.

Sinulta odotamme ihmisläheistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, innostuneisuutta ja yhteistyökykyä. Kokemus neurologisten sairauksien hoidosta ja apuvälineosaaminen katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme lähi- tai perushoitajan tutkintoa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelutalon johtajalta Irmeli Mäkiseltä puh. 0400 765268 (arkipäivisin kello 9-15). Hakuaika tehtävään päättyy 6.12.2021

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme tupakoimaton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa mukaan moniammatilliseen joukkoomme! Jätä hakemus täällä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa