Viestinnän asiantuntija

Haemme kasvavaan joukkoomme kokenutta, näkemyksellistä ja idearikasta viestinnän asiantuntijaa kasvattamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Viestinnän asiantuntijana pääset luomaan viestinnän linjaa ja toimintatapoja, sekä jalkauttamaan niitä yhdessä tiimin kanssa asiakkaiden markkinoinnin eri kanaviin. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi voi olla joko Seinäjoella, Tampereella tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn, kunhan näemme sinut säännöllisesti myös jollain toimistoistamme ja olet valmis matkustamaan asiakkaidemme luo tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi kasvutarinaamme. Lupaamme sinulle vaihtelevia projekteja, joustavan työn sekä osallistavan ja nuorekkaan ilmapiirin. Saat rakentaa omaa toimenkuvaasi – apunasi on mahtava tiimi alan kovimpia asiantuntijoita. Toivomme, että olet vaativa ja tarkka ja haluat ideoida uusia viestinnän keinoja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu viestintäsuunnitelmien ja -strategioiden laatiminen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pääset kehittämään monipuolisesti asiakkaidemme brändiä sekä markkinointikanavia viestinnän keinoin. Autat asiakkaitamme kiteyttämään omat vahvuutensa ja kilpailuetunsa sekä jalkauttamaan viestit. Olet merkittävässä roolissa suunnittelemassa asiakkaillemme viestinnän ratkaisuja ja ohjaat asiakkaidemme brändin kasvattamista viestinnän keinoin. Osallistut viestinnän ja sisällöntuotannon suunnitteluun niin digissä kuin printissä. Koulutat ja sparraat asiakkaitamme. Tuotat myös itse erilaisia sisältöjä esimerkiksi uutiskirjeisiin, blogeihin, asiakastarinoihin, verkkosivuille ja tiedotteisiin.

Odotamme 

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta viestinnän suunnittelusta
  • Korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa.
  • Taitoa kuulla asiakkaidemme vahvuudet ja kiteyttää ne vakuuttaviksi viesteiksi
  • Kykyä kirjoittaa monipuolisia ja vaikuttavia, asiakkaidesi liiketoimintaa tukevia sisältöjä
  • Vahvaa liiketoimintaosaamista ja markkinointihenkisyyttä
  • Vahvaa kielitaitoa. Vaadimme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito on etu
  • Analyyttistä ja tavoitekeskeistä ajattelutapaa – meillä kaikki tekeminen lähtee asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteista
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa sekä rohkeutta pyytää apua silloin, kun sitä tarvitset
  • Ajokorttia ja autoa – asiakkaamme eivät aina ole julkisilla kulkuvälineillä helposti tavoitettavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Isoniemi, mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi

Jätä hakemuksesi täällä palkkatoiveineen 18.10. mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä myös työnäytteesi. Jos työnäytteesi ovat verkossa saatavilla, lisää avoimeen tekstikenttään linkit. Jos työnäytteesi eivät ole linkitettävissä, voit lisätä alta korkeintaan kolme kappaletta työnäytteitä hakemuksen liitteeksi.

Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijayritys, jonka ydintavoitteena on kasvattaa asiakkaiden myyntiä. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti tehokkailla B2B-markkinoinnin ratkaisuilla, digitaalisella markkinoinnilla ja laadukkailla mainostoimistopalveluilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella, mutta toimimme valtakunnallisesti. Olemme osa pörssinoteerattua konsernia, Ilkka-Yhtymä Oyj:tä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.