Strategi / Markkinoinnin suunnittelija

Haemme Seinäjoen, Tampereen tai Oulun toimipisteellemme strategia, joka suhtautuu asiakkaidemme myynnin kasvattamiseen intohimolla. Päätehtävänäsi on toimia kasvavien pk-yritysten tukena markkinoinnin suunnittelussa.  Tehtävässä onnistuminen edellyttää käytännönläheisen otteen lisäksi aitoa kiinnostusta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja motivaatiota jatkuvaan itsesi kehittämiseen asiantuntijana.

Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn, kunhan näemme sinut säännöllisesti myös toimistoillamme ja olet valmis matkustamaan asiakkaidemme luo tarvittaessa.

Roolissasi keskeistä on käytännönläheisten kehitysprojektien toteuttaminen asiakkaillemme. Pääpaino kehitysprojekteissa on digimarkkinoinnin, verkkonäkyvyyden ja sisältömarkkinoinnin kehittämisessä kasvaville pk-yrityksille. Taustasta ja kiinnostuksistasi riippuen painopiste voi olla myös myynnin kehittämisessä tai kouluttamisessa.

Toivomme että olet jo kokemusta markkinoinnista tai myynnistä omaava osaaja. Toimit kuitenkin yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa, joten saat tukea sinulle tuntemattomampien markkinoinnin ja myynnin osa-alueiden kehittämiseen.

Me tarjoamme

 • Vahvan ammatillisen tuen – me perehdytämme sinut modernin markkinoinnin ja myynnin huippuosaajaksi
 • Kehittymismahdollisuudet urallasi – olemme kovassa kasvussa ja vauhti vain kiihtyy. Pääset mukaan huikeaan kasvutarinaan yhtenä ratkaisevana lenkkinä
 • Hyvät työsuhde-edut – meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin
 • Vapautta ja vastuuta – kun homma sujuu saat vapautta hoitaa tehtävän itsenäisesti
 • Avoimen työyhteisön – meillä palkitaan kehitysideoista ja palautteesta sekä yksilöä että tiimiä. Avoimuus on myös yksi tärkeistä arvoistamme.

Roolisi

 • Markkinoinnin kehitysprojektien toteuttaminen uusille ja nykyisille asiakkaillemme
 • Nykyisten asiakkaidemme tukeminen jatkuvissa suunnittelutoimeksiannoissa
 • Kehitystyön painopisteenä digimarkkinointi, sisältömarkkinointi ja verkkonäkyvyys
 • Taustasta ja kiinnostuksistasi riippuen mukana myös myynnin kehittämistä tai kouluttamista

Edellytämme sinulta

 • Kokemusta markkinoinnin tehtävistä. Esimerkiksi markkinointipäällikkönä toimiminen luo hyvät edellytykset onnistumiseen.
 • Osaamista digimarkkinoinnin toteutuksesta ja suunnittelusta
 • Matkustusvalmiutta Suomessa

Näillä mittareilla sinua mitataan

1.Asiantuntijatyössä onnistuminen asiakastyytyväisyydessä ja laskutuksen määrässä mitattuna

2.Asiantuntijatyösi vaikutus uusien ja nykyisten asiakkaiden kasvamiseen

3.Oppimis- ja omaksumiskyky sekä oma-aloitteisuus

Eduksi lasketaan

 • Sujuva englannin kielen taito

Palkkaus

 • Palkka tulee muodostumaan kiinteästä kuukausipalkasta

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Isoniemi mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi

Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen 14.2.2021 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijayritys, jonka ydintavoitteena on kasvattaa asiakkaiden myyntiä. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti tehokkailla B2B-markkinoinnin ratkaisuilla, digitaalisella markkinoinnilla ja laadukkailla mainostoimistopalveluilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella, mutta toimimme valtakunnallisesti. Myynninmaailma on osa I-Mediat Oy:tä.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. I-Mediat panostaa voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. I-Mediat kustantaa maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Ikkuna ja Epari). Lisäksi I-Mediat tuottaa sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä I-Medioiden tytäryhtiöiden Myynninmaailma Oy:n ja somessa.comin kanssa. I-Mediat on osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 450 ja konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 36,4 M€.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.