Myyntipäällikkö

Haemme Seinäjoen tai Vaasan toimipisteellemme myyntipäällikköä, joka suhtautuu asiakkaiden myynnin kasvattamiseen intohimolla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja motivaatiota jatkuvaan itsesi kehittämiseen sekä asiantuntija-, että myyntityössä.

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi voi olla joko Seinäjoella tai Vaasassa. Seinäjoella toimipisteesi on Myynninmaailman toimistolla, Vaasassa Ilkka-Yhtymän toimistotiloissa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn, kunhan näemme sinut säännöllisesti myös toimistoillamme ja olet valmis matkustamaan asiakkaidemme luo tarvittaessa.

Roolisi sisältää nykyasiakkuuksien hoitoa ja uusasiakashankintaa, pääasiallisena alueenasi on Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa. Työnkuvassa noin puolet ajasta käytät vakiintuneista asiakkaista huolenpitämiseen. Noin puolet työajastasi käytät uusien asiakkaiden kontaktointiin ja heille oikeiden kasvun ratkaisujen hakuun.

Toivomme että olet jo kokemusta myyntityöstä ja markkinoinnista omaava osaaja. Toimit yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Saat saat vahvan tuen myynti- ja markkinointitaitojesi kehittämiseen, sekä perehdytyksen tuloksekkaan markkinoinnin maailmaan.

Me tarjoamme

 • Vahvan ammatillisen tuen – me perehdytämme sinut modernin myynnin ja markkinoinnin saloihin
 • Kehittymismahdollisuudet urallasi – olemme kovassa kasvussa ja vauhti vain kiihtyy. Pääset mukaan huikeaan kasvutarinaan yhtenä ratkaisevana lenkkinä
 • Hyvät työsuhde-edut – meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin
 • Vapautta ja vastuuta – kun homma sujuu saat vapautta hoitaa tehtävän itsenäisesti
 • Avoimen työyhteisön – meillä palkitaan kehitysideoista ja palautteesta sekä yksilöä että tiimiä. Avoimuus on myös yksi tärkeistä arvoistamme

Roolisi

 • Uusasiakashankinta Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella
 • Nykyasiakkuuksien ensiluokkainen hoitaminen
 • Autat asiakkaitasi kasvattamaan myyntiään tarjoamiesi ratkaisujen avulla
 • Olet asiantuntijamyyjä, jolla on laaja-alainen tietämys myynnin ja markkinoinnin eri kanavista ja keinoista
 • Kehität jatkuvasti omia taitojasi, tietämystäsi sekä meidän yhteisiä toimintatapojamme
 • Toimit osana tiimiä – meillä pelit voitetaan joukkueena

Edellytämme sinulta

 • Kokemusta B2B-myynnin tehtävistä
 • Osaamista markkinoinnista
 • Energistä otetta uusasiakashankintaan
 • Matkustusvalmiutta Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja muualla Suomessa
 • Verkostoitumisvalmiuksia ja kykyä sosiaalisen median hyödyntämiseen myyntityössä

Näillä mittareilla sinua mitataan

 1. Oma onnistuminen myynnissä – kuinka paljon tuot uusia asiakkaita
 2. Nykyasiakkaiden asiakastyytyväisyys
 3. Oppimis- ja omaksumiskyky sekä oma-aloitteisuus

Eduksi lasketaan

 • Laajat verkostot alueella pk-yritysten keskuudessa
 • sujuva englannin kielen taito

Palkkaus

 • Palkka tulee muodostumaan pohjapalkasta + provisiosta

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Isoniemi mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.1.2021 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijayritys, jonka ydintavoitteena on kasvattaa asiakkaiden myyntiä. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti tehokkailla B2B-markkinoinnin ratkaisuilla, digitaalisella markkinoinnilla ja laadukkailla mainostoimistopalveluilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella, mutta toimimme valtakunnallisesti. Myynninmaailma on osa I-Mediat Oy:tä.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. I-Mediat panostaa voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. I-Mediat kustantaa maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Ikkuna ja Epari). Lisäksi I-Mediat tuottaa sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä I-Medioiden tytäryhtiöiden Myynninmaailma Oy:n ja somessa.comin kanssa. I-Mediat on osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 450 ja konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 36,4 M€.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.