Myyntijohtaja

Sytytkö B2B-myynnistä, timanttisen asiakaskokemuksen tuottamisesta sekä jatkuvasta kehittämisestä? Oletko johdonmukainen mutta energinen ja innostava B2B-asiakkuuksien ammattilainen, jota motivoi ihmisten johtaminen, tiimisi onnistuminen ja tuloksen tekeminen?

Olet taitava verkostoituja, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat saada tuloksia aikaiseksi. Saat loistavan mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi kasvavan B2B-markkinointitoimiston myyntijohtajana.

Asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, mutta toivomme näkevämme sinut säännöllisesti jollakin toimipisteellämme, eli Oulussa, Seinäjoella, Helsingissä, Vaasassa tai Tampereella. Tehtävä on vakituinen ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Olethan valmis matkustamaan tarvittaessa asiakkaidemme luo?

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta
 • Näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnin johtamisesta ja laadukkaasta asiakkuuksien hoidosta
 • Kokemusta ja näkemystä nykyaikaisesta B2B-markkinoinnista
 • Monipuolista liiketoimintaymmärrystä, asiakassuuntautunutta ajattelutapaa sekä ratkaisukeskeistä otetta myyntiin
 • Suunnitelmallista ja systemaattista tapaa johtaa myyntiä
 • Hyviä verkostoitumis- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Vakuuttavia kommunikaatiotaitoja suomen ja englannin kielillä

Me Tarjoamme:

 • Kehittymismahdollisuudet urallasi – olemme kasvussa ja vauhti vain kiihtyy. Pääset mukaan huikeaan kasvutarinaan ja saat tarvitsemasi tuen
 • Paikan johtoryhmässä ja huipputason myyntiorganisaation
 • Hyvät työsuhde-edut – meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin
 • Vapautta ja vastuuta

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Kati Huusko-Viikilä (044-7653210) ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Isoniemi (040-7465188).

Lähetä hakemuksesi sivujemme kautta palkkatoiveineen 21.10.2022 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Liitähän mukaan myös videoesittelyn, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.

 

Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut B2B-markkinointitoimisto, jonka ydintavoitteena on kasvattaa asiakkaiden myyntiä. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti tehokkailla B2B-markkinoinnin ratkaisuilla, digitaalisella markkinoinnilla ja laadukkailla mainostoimistopalveluilla. Myynninmaailma-konserni koostuu Myynninmaailma Oy:sta, Differo Oy:sta ja Digimoguli Oy:sta. Vuoden 2021 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli 4,5 mil. euroa. Myynninmaailman toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti. Olemme osa pörssinoteerattua konsernia, Ilkka-Yhtymä Oyj:tä.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ
Informaatio yhdistää Ilkan asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Ilkka on sateenvarjobrändi konsernin markkinoinnin, tiedon ja teknologian yrityksille. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, Differo Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu arkki- ja erikoispainamisen palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 500 median, markkinoinnin ja teknologian taitajaa. Ilkka-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 M€.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.