Art Director

Etsimme joukkoomme kokenutta ja innostavaa AD:ta, jolle markkinointi ja sisällöt ovat intohimo.

Tehtävässä vastaat koko yrityksen tuottaman materiaalin ja mainonnan linjasta sekä laadusta yhdessä tiimin kanssa.  Olet merkittävässä roolissa suunnittelemassa asiakkaillemme tuottoisaa markkinointia etenkin visuaalisesta näkökulmasta. Pääset osallistumaan myös kampanjoiden ja materiaalien toteutukseen.

Odotamme sinulta varmaa otetta ja reipasta asennetta työhön. Olet toimeen tarttuva alan ammattilainen, jolta ei hanskat tipahda haastavassakaan tilanteessa.  Pääset jatkuvasti ideoimaan uusia markkinoinnin keinoja tiimimme kanssa sekä hiomaan myös vanhoja entistäkin paremmaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi ja tuomaan oman luovan persoonasi vapaasti esille. Meiltä saat upean työporukan, vaihtelevia projekteja, joustavan työn ja osallistavan sekä nuorekkaan ilmapiirin. Paiskimme töitä toden teolla, mutta osaamme myös heittää kunnolla vapaalle koko porukan voimin. Panostamme paljon hyvinvointiisi ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.

Klikkaa oheista linkkiä, niin löydät lisätietoja sivuiltamme Art Director

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.