Art Director

Haemme kasvavaan joukkoomme kokenutta ja innostavaa Art Directoria, jolla on taito luoda visuaalisia toteutuksia asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet huomioiden. AD:na pääset luomaan suuria kokonaisuuksia ja markkinointikonsepteja, ja jalkauttamaan niitä yhdessä tiimin kanssa visuaalisiksi materiaaleiksi asiakkaiden eri markkinointikanaviin. 

Tehtävässä vastaat koko yrityksemme tuottaman visuaalisen materiaalin ja mainonnan linjasta sekä laadusta yhdessä tiimin kanssa. Olet merkittävässä roolissa suunnittelemassa asiakkaillemme tuottoisaa markkinointia etenkin visuaalisesta näkökulmasta. Osallistut kampanjoiden ja materiaalien visuaaliseen suunnitteluun niin digissä kuin printissä.  

Odotamme sinulta varmaa otetta ja reipasta asennetta työhön. Olet alan ammattilainen, jolta eivät hanskat tipahda haastavissakaan tilanteissa. Osaat suunnittelun ja toteutuksen erityisesti digitaalisissa kanavissaToivomme että olet vaativa ja tarkka, etkä tyydy tavanomaiseen.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi kasvutarinaamme. Saat rakentaa omaa toimenkuvaasi – apunasi on mahtava tiimi alan kovimpia asiantuntijoita. Lupaamme sinulle vaihtelevia projekteja, joustavan työn ja osallistavan sekä nuorekkaan ilmapiirin. Paiskimme töitä toden teolla, mutta osaamme myös heittää kunnolla vapaalle koko porukan voimin. Panostamme hyvinvointiisi ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.  

 Tehtävässä menestyäksesi, odotamme sinulta: 

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä 
  • alan koulutusta
  • Adoben tuoteperheen tuntemusta (erityisesti Photoshop, Illustrator ja InDesign) 
  • Kattavaa ymmärrys markkinoinnin eri keinoista ja kanavista 
  • Hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa 
  • liiketoimintaymmärrystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja  
  • oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön. 

Muut erityistaidot, kuten video- tai valokuvaustuotanto ja/tai suunnittelu tai viestinnällinen osaaminen ovat eduksi. Muistathan siis mainita myös näistä. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja työnäytteiden kera Mikolle osoitteeseen mikko.isoniemi@myynninmaailma.fiviimeistään 31.10.2019Ole kuitenkin nopea, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anu Yliselä, anu.ylisela@myynninmaailma.fipuh. 040 482 7200. 

 Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 1,5 milj. euroa ja yritys on kovassa kasvussa. Myynninmaailmalla on toimipisteet Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Palveluitamme ovat muun muassa myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio, viestintäpalvelut ja myynnin koulutukset. Olemme osa pörssinoteerattua yhtiöitä, Ilkka-Yhtymä Oyj:tä. 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.