Verkkokauppatyöntekijä

Mototrade Finland Oy on vuonna 2009 perustettu harrasteajoneuvojen ajovarusteiden ja varaosien myyntiin keskittynyt yritys. Etsimme kasvavaan joukkoomme verkkokauppatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu varastotyö, tuotteiden päivittäminen verkkokaupassa sekä asiakaspalvelu puhelimessa, chatissä, somessa ja sähköpostilla. Tehtävä edellyttää sujuvaa ruotsin- ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Odotamme sinulta aktiivista asennetta sekä intoa oppia uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää perusosaamista IT-taidoissa sekä perusteiden ymmärtämistä moottoriajoneuvojen tekniikasta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä ja edustamistamme tuotteista. Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, koulutamme sinut tehtävään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn kasvavassa yrityksessä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tarjoamme myös lounasedun. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville aikavälille klo 7-16. Satunnaisesti myös lauantaityötä. Työsuhde on määräaikainen, päättyen 31.8.2021. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen antti.metsomaki@mototrade.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoa tehtävästä antaa yrittäjä Antti Metsomäki 0400-206413.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa