Tuotantoprosessin operaattori

HAEMME NYT TUOTANTOPROSESSIN OPERAATTOREITA SEINÄJOELLEOmaatko reippaan otteen työntekoon? Tuntuvatko tarkkuus ja huolellisuus sinulle tärkeiltä asioilta työssäsi? Haluaisitko työhön, jossa sinulla on mahdollisuus olla luomassa Minoriton tarinaa mukavan työyhteisön siivittämänä? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, lue alta lisää, mitä Minoritolla on tarjota juuri sinulle!Operaattorina olet tärkeässä roolissa varmistamassa sujuvan tilaus-toimitusketjumme toteutumista. Työsi sisältää tuotantolinjojen valmistelua seuraavalle tuotteelle, erän pakkaamista sekä linjan puhdistusta työn päättyessä. Pääset myös hyödyntämään mahdollista teknistä osaamistasi tuotantolinjan toiminnassa. Vaikka työ on itsenäistä, toimimme yrityksenä joukkueen tavoin. Tuemme toisiamme, juhlimme hyviä hetkiä yhdessä ja autamme toisiamme haastavissa tilanteissa.MITÄ TARJOAMME SINULLE?– Kehittymisen mahdollisuuksia. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä sisään elintarvikealan tuotantotyöhön ja kehittyä sen parissa kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä.– Vaihtelevan ja joustavan työn. Työpäivät ovat vaihtelevia ja myös mahdollisuus sopeuttaa työaikoja omaan elämäntilanteeseen sopivaksi, tekee työnteosta mukautuvaa ja joustavaa. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa klo: 7-21.30 välillä, mahdollista on työskennellä koko- tai osa-aikaisesti elämäntilanteesi mukaan.– Mukavan työyhteisön. Saat tueksesi positiivisen työyhteisön ja työkaverit ja pääset osaksi ammattitaitoista Minorito-tiimiä.– Merkityksellisen työn. Minorito auttaa ihmisiä elämään onnellisempaa elämää luonnon luontaisia antimia hyödyntäen. Tämä antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäivääsi.MITÄ ODOTAMME SINULTA?– Reipasta asennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti – Tarkkuutta, huolellisuutta ja rohkeutta tuotantokoneiden käyttämiseen– Valmiutta kaksivuorotyöhön– Suomen kielen osaamistaKIINNOSTUITKO?Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@hrroihu.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 10.11.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja operaattorin tehtävästä kerromme haastattelussa.

Minoriton tavoitteena on tarjota vitamiini- ja ravintolisäteollisuuden parasta palvelua ja laatua. Me luomme asiakkaillemme lisäarvoa ja mahdollisuuksia. Jatkuvasti laajentuva valikoimamme raaka-aineita, designia ja yksilöllisiä pakkausvaihtoehtoja tarjoaa täydellisen ravintolisäkokemuksen, jossa huippulaadukkaat raaka-aineet jalostuvat lopputuotteiksi. Virtaviivainen ja kokonaisvaltainen tuotantoprosessimme ideasta valmiiksi tuotteeksi auttaa asiakkaitamme menestymään. Räätälöity reseptiikka ja pakkaussuunnitteluosaaminen tekee Minoritosta ideaalisen valinnan private label -tuotteille.Aarja Health on Minoriton premium vitamiini- ja ravintolisäbrändi. Aarja Healthin puhtaat, turvalliset ja tehokkaat tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Seinäjoella. Meidän IFS Food -sertifioitu tuotantomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat sen, että jokainen tuotteemme on valmistettu turvallisesti rakkaudella, ilman kompromisseja. Me arvostamme taitoa ja laatua kaikissa toiminnoissamme ja tuotteidemme elinkaaren vaiheissa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.