Ohjelmistokehittäjä

miniFactory on johtava suomalainen 3D-tulostusratkaisujen laitevalmistaja. Yritys toimii nopeasti kasvavassa 3D-tulostusmarkkinassa maailmanlaajuisen, yli 20 maassa toimivan kumppaniverkoston kautta. Asiakaskeskeinen ideologiamme tarjoaa ratkaisuja useille teollisuudenaloille ilmailuteollisuudesta sähköajoneuvoteollisuuteen. miniFactory on perustettu vuonna 2012 ja sijaitsee Seinäjoella.

Etsimme itseohjautuvaa, motivoitunutta ja innostunutta ohjelmistokehittäjää vahvistamaan ydintiimiämme. Jos etsit maailmanluokan mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita uuden teknologian parissa, ei tätä mahdollisuutta kannata jättää huomiotta.Roolisi keskittyy seuraaviin tehtäviin:• Teollisten 3D-tulostinlaitteiden ohjelmistokehitys (C#, F#, Python ja TypeScript)• Ohjelmistojen testaus- ja julkaisuprosessien kehittäminen• Linux-pohjaisten laitteiden ja 3D-tulostuselektroniikan konfigurointiToivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:Etsimme tiimipelaajaa, joka on motivoitunut ja innostunut oppimaan monipuolisesti uutta. Sinulla on hyvät ohjelmointitaidot vähintään yhdellä ohjelmointikielellä ja perustiedot ohjelmistosuunnittelusta. Arvostamme kokemusta tai kiinnostusta seuraaviin aiheisiin:• Linux-ympäristöjen hallinta ja konfigurointi• 3D-tulostimen elektroniikka• Sulautettujen järjestelmien ohjelmointiTarjoamme sinulle:Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä nuorekkaan ja rennon työympäristön. Tehtävässäsi pääset luomaan uutta ja rohkeasti kokeilemaan ratkaisuja tiimisi kanssa.Toivomme, että asut Seinäjoen alueella tai olet valmis viettämään aikaa täällä kanssamme. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: olli.pihlajamaki@minifactory.fiLisätietoja tehtävästä saat ottamalla meihin yhteyttä: olli.pihlajamaki@minifactory.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.