3D-tulostuslaitteistojen kokoonpanotyöntekijä

3D-tulostuslaitteistojen kokoonpanotyöntekijä

miniFactory on johtava suomalainen 3D-tulostusratkaisujen laitevalmistaja, joka toimii maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kautta yli 20 maassa. Asiakaskeskeinen ideologiamme tarjoaa 3D-tulostusratkaisuja monille toimialoille aina ilmailusta valmistavaan teollisuuteen. miniFactory on perustettu vuonna 2012 ja toimii Seinäjoella.

Haemme Seinäjoelle henkilöä 3D-tulostuslaitteistojen kokoonpanotyöhön. Odotamme sinulta asennuskokemusta joko teollisuuden ja/tai metallialan monipuolisista tehtävistä. Hienomekaniikka-, paineilma- ja sähköasennusten tuntemus luetaan eduksesi sekä kuvien lukutaito on plussaa. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin asenne ja halu kehittyä työssä sekä oma-aloitteinen ja tarkka työskentelytapa.

Työ on vakituinen ja sijaitsee Seinäjoella. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn hyvässä porukassa kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tai hakemus – olli.pihlajamaki@minifactory.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.