ICT-asiantuntija / ohjelmistokehittäjä

Panostamme vahvasti ohjelmistokehittämisen palveluihimme. Haemme joukkoomme vahvoja alan osaajia kasvattamaan ja viemään kyseistä liiketoiminta-aluetta eteenpäin yhdessä ICT-tiimimme kanssa. Ketterän kokoisessa yrityksessä pääset itse vaikuttamaan ja rakentamaan kasvupolkuamme ICT-kumppanina ja ohjelmistoratkaisuiden tarjoajana. Pääset työskentelemään niin olemassa olevien asiakkaidemme kuin aivan uusien projektien parissa – tehokkaan myyntitiimimme ja kasvavien asiakastarpeiden ansiosta mielenkiintoiset projektit ovat kovassa kasvussa.

Midaren ICT-tiimin ohjelmistokehittäjälle tarjoamme:

– Aidon sisäänpääsyn liiketoimintasovellusten ketteräksi toimittajaksi.
– Asiakaskunnan ja projektit laajalla toimialakentällä.
– Mielenkiintoisia valmiita asiakkuuksia sekä kasvavissa määrin uusia asiakasprojekteja.
– Tärkeän roolin ERP- ja CRM- palveluiden kehittäjä – mahdollisuus rakentaa myös omia sovelluksia niin omaan kuin asiakkaidemme käyttöön yhdessä tiimin kanssa.
– Työntekijälähtöisen ja vahvasti itseohjautuvan työskentelykulttuurin – yhteistyö meillä perustuu keskinäiseen luottamukseen, mm. joustavat etätyömahdollisuudet ovat meillä arkipäivää työntekijän omista tarpeista riippuen.
– Huipputiimin, jonka kanssa vapaa-ajan virkistäytymisestäkin pidetään huolta!

Toiveemme Sinulle:

– Odotamme kokemusta ja näyttöä tehtävistäsi ICT-asiantuntijana/ohjelmistokehittäjänä. Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.
– Uskallusta ja halua tarttua kanssamme haasteeseen kehittyä kovaa vauhtia yhdeksi kilpailukykyisimmistä ohjelmistoratkaisuiden tarjoajista.

Mikäli edustus kokonaisvaltaisten laitteiden, operaattoripalveluiden ja ICT-ratkaisuiden edustajana herättää mielenkiintosi, voit laittaa meille avoimen hakemuksen Anssin sähköpostiin, tai soittaa, niin jutellaan tarkemmin yhteisistä mahdollisuuksista!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Kuoppala, anssi.kuoppala@midare.fi, 050 522 8698.

Tutustu meihin ja tehtävään lisää sivuillamme:
www.midare.fi/rekrytointi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.