Asiakaspalvelija

Megazone toimii Seinäjoen keskustassa, Ostoskulman 2. kerroksessa. Megazone tarjoaa viihdykettä eri-ikäisille. Meille voi tulla pelaamaan niin yksin kuin isollakin porukalla. Tarjontaamme kuuluu mm. lasertaistelupeli, pakopelit ja biljardifutis. Meillä voi viettää synttäreitä, polttareita tai viettää aikaa kavereiden kanssa tai tulla tutustumaan uusiin ihmisiin erilaisten pelimuotojen kautta.

Haemme

ASIAKASPALVELIJAA

Etsimme reipasta, ahkeraa ja oma-aloitteista täysi-ikäistä asiakaspalvelusta ja myynnistä kiinnostunutta henkilöä. Sinulla pysyy langat käsissä, vaikka monta asiaa tapahtuisi yhtä aikaa, sillä meillä voi olla pelaajia yhtäaikaan Megazonessa, biljardifutiksessa ja muutamassa pakopelissä. Osaat lähteä mukaan asiakkaiden tunnelmaan ja huomioit eri-ikäiset asiakkaat. Tykkäät neuvoa ja ohjeistaa asiakasryhmiä pelien saloihin. Olet myös tiimipelaaja.

Eduksi katsotaan kielitaito (suomi, englanti, ruotsi) sekä some -osaaminen ja myyntihenkisyys. Ensisijaisesti haemme päiväpelien pitäjää, mutta työt voivat olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on vaihtelevaa ja sopivan haastavaa. Työaika on 5-25 tuntia viikossa, joten työ sopii mm. iltaisin opiskelevalle.

Lisätietoja voit kysyä Tytti Ristilältä, p. 040 555 9511. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.5.21 osoitteeseen tytti@megazone.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.