Panimoharjoittelijoita

Mallaskosken Panimoravintola Seinäjoella ottaa mieluusti vastaan työharjoittelijoita tulevaan kesäsesonkiin. Paikkoja on avoinna tarjoilijoille, keittiöharjoittelijoille ja esimiesharjoittelijoille. Harjoittelu voi alkaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa. Harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä loppukesäksi tai jopa jouluun saakka.

Toivoisimme iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta ja myös pitkää pinnaa raskaaseen kesään ja joustokykyä. Kiinnostus pienpanimo-oluisiin plussaa, koska se on yksi päämyyntiartikkelimme.

Mallaskosken Panimoravintola on terassiravintola, joka on avoinna huhtikuun lopusta elokuun lopulle. Kesällä ravintolassa on 420-paikkainen terassi. Ravintolassa on mm. live-musiikkia terassilla pari kertaa viikossa, asiakas- ja yksityistilaisuuksia, tilaisuuksia ja tapahtumia ja kesäteatteria. Kesällä Mallaskosken keittiöstä saa maukasta pubiruokaa, joka valmistetaan suurimmaksi osaksi itse unohtamatta kotimaisuutta, lähituotettuja tuotteita ja tuoreutta.

Ota rohkeasti yhteyttä sanna@mallaskoskenpanimoravintola.fi tai soita 050 4131 280

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.