Kokkeja, keittäjiä, tarjoilijoita

Mallaskosken Panimoravintola Seinäjoella etsii reippaita, ripeäkinttuisia, iloisen rempseitä kokkeja/keittäjiä/ruoan valmistajia/tarjoilijoita  joukkoonsa touko-elokuun välille. Työ jatkuu mahdollisuuksien mukaan jouluun saakka.

Kaipaamme hakijalta iloista ja rentoa asiakaspalveluasennetta. Toivoisimme myös pitkää pinnaa raskaaseen kesään, joustokykyä ja mahdollisuutta tehdä myös pitkiäkin työpäiviä kesän helteistä riippuen. Työhön kuuluu ruokien alkuvalmistelut, annosten teko, annosten pöytiin tarjoilua, blokkaus, tiskaus jne. Vuoroja tehdään myös yksin vastaten keittiön toiminnasta, joten plussaa on, että sinulla on aikaisempaa kokemusta, olet oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön.

Mallaskosken Panimoravintola on terassiravintola, joka on avoinna huhtikuun lopusta elokuun lopulle. Kesällä ravintolassa on 420-paikkainen terassi. Ravintolassa on mm. live-musiikkia terassilla pari kertaa viikossa, asiakas- ja yksityistilaisuuksia, tilaisuuksia ja tapahtumia ja kesäteatteria. Kesällä Mallaskosken keittiöstä saa maukasta pubiruokaa, joka valmistetaan suurimmaksi osaksi itse unohtamatta kotimaisuutta, lähituotettuja tuotteita ja tuoreutta. Oman Mallaskosken Panimon tuotteet kuuluvat tärkeimpiin myytäviin tuotteisiin.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sanna@mallaskoskenpanimoravintola.fi tai soita 050 4131 280

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.