Huoltoteknikko, kesätyö

Maint Way Oy on työstökoneiden huolto-, korjaus-, siirto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita tuottava yritys. Toimipiste sijaitsee Lapualla ja pääasiallisena toiminta-alueena on vanha Vaasan lääni. Miehistö on laadultaan parasta A-luokkaa, työilmapiiri kehuttu ja henkilöstöstä pidetään huolta.

Etsimme nyt Maint Way Oy:lle

HUOLTOTEKNIKKOA

kesäsesonkiin 2019. Työnkuvaan kuuluu CNC-työstökoneiden huoltotehtäviä. Siksi toivommekin sinulta tuntemusta työstökoneiden mekaniikasta ja ohjausjärjestelmistä (Fanuc, Heidenhain, Mazatrol ym.) sekä hydrauliikan perusasioista. Myös kokemus sähköpuolen huolto- ja korjaustöistä katsotaan eduksesi. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta, näppärää työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä tietenkin intoa kehittää osaamistasi.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Hyvällä työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkoon. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Hakuaikaa 31.3.2019 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.