Web Developer

Etsimme Mainostoimisto Web Tech Designin tiimiin Web Developeria.

Arvostamme sinussa halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Jos olet luonteeltasi positiivinen ja oma-aloitteinen ja uskot omiin vahvuuksiisi koodaamisen ihmeellisessä maailmassa, laita heti hakemus tulemaan! Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä tarvitset erityisesti HTML-, CSS-, Javascript-, jQuery- ja PHP-ohjelmointikieliä sekä ymmärrystä WordPress- ja Woocommerce -ympäristöistä ja muista web-pohjaisista hallintajärjestelmistä.

Mahdollisuus rakentaa itsesinäköinen työnkuva sekä työaika (myös osa-aikaisuus/tuntityö mahdollista). Osittainen etätyö mahdollista. Työnkuvaa voidaan muokata myös alan työharjoittelijalle sopivaksi.

Lisätietoja antaa Ari Vapola, puh. 040 8610177 tai ari@webtechdesign.fi

Web Tech Design on sanansa mittainen mainostoimisto, joka palvelee järkevään hintaan. Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.