Ohjelmistosuunnittelijoita ja lopputyöntekijöitä

Mailroom Solutions on vuonna 2006 perustettu ohjelmistoalan ja logistiikan ratkaisutoimittaja, joka tunnettiin aiemmin nimeltä Notta Systems. Meillä on vahva ohjelmistotausta useilta teollisuuden aloilta. Pääkonttorimme sijaitsee Seinäjoella.

Tarjoamme logistiikan ja postinkäsittelyn ratkaisuja kansallisille posteille ja suuryrityksille lähetysten tunnistamiseen, rekisteröintiin, lajitteluun ja seurantaan. Huippuunsa viety ergonomia ja uudelle tasolle viety käyttäjäkokemus ovat tuotekehityksemme perusperiaatteita.

Mailroom Solutionsin asiakkaat ovat kansallisia posteja, kuten United States Postal Service, Australia Post ja Posti Group Finland sekä suuryrityksiä, kuten ISS, Nordea, SEB, ICA ja Roche.

Haemme kasvavaan tiimiimme uusia

ohjelmistosuunnittelijoita ja lopputyöntekijöitä

Teknologioita, joita hyödynnämme kehityksessä: ASP.NET & .NET Core, Qt (C++), HTML5 + JavaScript, Xamarin, Elixir/Erlang, Phoenix, PostgreSQL, Docker, Linux, Android, iOS, RavenDB, Mongo DB, Auth0 ja monta muuta. Puhummeko samaa kieltä?

Toivomme sinulta:

  • Palavaa halua oppia uusia asioita

  • Asioihin tarttumista ja asioiden loppuun asti tekemistä

  • Ymmärrystä ketterästä ohjelmistokehityksestä (SCRUM)

  • Matkustusvalmiutta ulkomailla

  • Sujuvaa englanninkielen taitoa, sekä reipasta asennetta

Tehtävän tarkempi työnkuvaus tai lopputyön aihe määritellään tehtäviin valittavien henkilöiden taustan mukaan. Lähde mukaan menestystarinaan, jossa on inspiroiva ympäristö, reilut esimiehet ja huikeat työkaverit!

Lisätietoja ja hakemukset:

Juuso Yli-Kesäniemi, Software Engineer, juuso.yli-kesaniemi@mailroomsolutions.com, 040 840 4281

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.