Ohjelmistokehittäjiä

Mailroom Solutions Oy hakee kasvun myötä lisää OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ ketterään ja innovatiiviseen tuotekehitystiimiin Seinäjoelle. Tehtävänäsi on järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelua ja uusien toiminnallisuuksien määrittelyä sekä osallistut toteutukseen tiimin kanssa omien osaamisiesi puitteissa.

Toivotaan
– kokemusta järjestelmien ohjelmistokehitystyöstä ja ohjelmointikokemusta esim; .NET WebApi, C#, C++
– JavaScript, HTML5 hallintaa
– tietokantakokemusta ohjelmistokehityksessä
– kielitaitona suomi ja englanti

Eduksi
– Windows ja/tai Linux -palvelin ympäristöjen hallinta
– kiinnostus Android ja/tai iOS -mobiilialustoista
– halu sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työnantajalla tarjolla reilulla meiningillä tiimityöhakuinen työyhteisö, jolla modernit työkalut ja toimitilat Seinäjoen keskustassa. Liiketoiminnassa on mukana isoja ja luotettavia liiketoimintakumppaneita. Yritys lähes tuplasi liikevaihtonsa vuonna 2020 ja tulos oli positiivinen.

Hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla työn olennainen sisältö/työkalut osoitteeseen jouko@kojoka.fi, lisätietoa 0400 721717 / Jouko Karjalainen (jokainen viikonpäivä klo 6-15). Hakijoita puhelinhaastatellaan non-stop – toimi siis nopeasti.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.