Vastuu AV/IT-asentaja

Luova Tehdas on Avaruuden pääkaupungissa toimiva, laadukkaista av-installaatioista ja livetuotannoista tunnettu yritys, jossa suhtaudutaan esitystekniikkaan intohimoisesti. Yrityksen toiminta on valtakunnallista, mutta painottuu Länsi-Suomen alueelle. Asennuspalveluiden kasvaessa haemme joukkoomme

VASTUU AV/IT-ASENTAJAA vetämään installaatiotiimiä.

Odotamme sinulta markkinointihenkistä asiakaspalvelukykyä sekä vahvaa kokemusta alalta. Hallitset asennusprojektin kaupanteosta kohteen luovutukseen saakka. Extron-, Kramer-, Chrestron- tai muu vastaava ohjelmointikokemus katsotaan eduksi. Tarvittaessa voimme myös kouluttaa sinusta av-järjestelmien ohjelmoinnin osaajan.

Olet tehtäviin soveltuva, mikäli pora pysyy kädessä eikä sormi mene suuhun hankalissakaan asennuskohteissa. Odotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn, hermosi pitävät rakennusurakoiden muuttuvissa aikatauluissa ja ymmärrät av- ja it-maailmaa laajasti.

Liity tiimiimme, mikäli olet joustava, innokas oppimaan uutta etkä kavahda satunnaisia ilta- tai viikonloppuhommia. Hyvä englanninkielen taito katsotaan eduksi. Asenne on kuitenkin tärkein – toivottavasti sinulla on hyvää sellaista!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisinta pestiä – työpaikkaa, jollaisia alueellamme on avoinna kerran valovuodessa. Meillä työskennellessäsi saat käyttöösi modernit työkalut ja laitteistot sekä kiinteät yhteydet laitevalmistajiin, maahantuojiin sekä alan muihin toimijoihin. Emme ole ”syrjäsuomen” puuhastelijoita vaan teemme töitä tosissamme. Tämä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään kasvavassa yrityksessä. Ota askel ja tule meille!

“That’s one small step for man, one giant leap for Luova Tehdas”

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteessa https://luovatehdas.fi/rekry.html

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Teemu Kivisalo.
Yhteystiedot: teemu.kivisalo@luovatehdas.fi.

Voit ilmoittaa itsesi myös freelancer-verkostoomme https://luovatehdas.fi/rekry.html

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.