Kuluttajamyyjä

Haemme nyt kuluttajamyyjää tiimiimme Vaasa-Seinäjoen alueelle!

Kuluttajamyyjänä meillä teet asiakashankintaa aktiivisella, ahkeralla ja oma-aloitteisella työllä. Lasitusratkaisujen myynti ja suunnittelu tapahtuu asiakkaan luona kotikäynneillä. Pidät myös huolta omasta asiakaskannastasi, kohteiden mittaamisesta, tilauksen tekemisestä ja jälkimarkkinoinnista. Asiakkaasi löytyvät kerrostaloista, rivitaloista sekä pientaloista.

Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta – me annamme sinulle erittäin kattavan koulutuksen tehtävään ja tuotteisiimme. Olethan ahkera, yrittäjähenkinen ja tuloshakunen. Toivomme, että Sinulla on itsenäinen ote työhön, mutta samalla omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Teemme työtä yhtenä Lumon joukkueena. Motivaatio ja asenne ratkaisee!

Tässä työssä tarvitaan ajokorttia, omaa autoa sekä hyvää suomenkielentaitoa. Työskentelet Vaasa-Seinäjoen alueella ja sinulle on tarjolla mukavan myyntitiimimme tuki tehtävään sekä viihtyisät työtilat.

Meillä on avoin ja huumorintajuinen työyhteisö. Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja panostamme pitkäjänteisesti henkilöstömme osaamiseen, ammattitaitoon ja kehittymiseen jatkuvan koulutuksen avulla. Tarjoamme myös työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Tarjoamme takuupalkan ja kannustavan provisiomallin, jonka avulla pääset tienaamaan tavoitteidesi mukaisesti.
Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – Onnelliset asiakkaamme odottavat sinua!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika päättyy 5.6.2022.
Voit jättää hakemuksen meille ilman CV:tä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Myyntipäällikkömme
Jere Sorila
jere.sorila@lumon.fi 

044 773 6570

Tarinamme alkoi kanalasta vuonna 1978. Ensimmäinen Lumon –parvekelasitus asennettiin vuonna 1990 Kouvolaan, ja se on käytössä tänäkin päivänä. Uskomme, että parhaat tarinat eivät tarvitse hulppeita lähtökohtia, vaan vaatimattomistakin olosuhteista voi ponnistaa pitkälle. Tänään Lumon on globaali parvekejulkisivujen ja terassilasitusten ammattilainen, joka uskoo vahvasti yhdessä tekemiseen ja arvopohjaan perustuvaan menestykseen. Missiomme rakentaa parempia koteja on tullut todeksi vuosikymmenten kannattavan kasvun aikana. Lupausten pitäminen asiakkaille on toimintamme keskiössä, ja olemme lähellä asiakasta koko tuotteen elinkaaren ajan. Lumonilla on tekemisen meininki, ja työympäristöä on kuvailtu mukavaksi ja kannustavaksi. Parhaana ei pysy, jos pysähtyy. Ymmärrämme myös, että virheet kuuluvat oppimiseen, ja ratkaisemme mahdolliset haasteet yhdessä. Meitä lumonilaisia on jo yli 1500 ja uskomme, että parhaaksi tulemme yhdessä oppimalla. Se on nimittäin se tekijä, joka tuonut meidät kanalasta globaaliksi lasitusalan suunnannäyttäjäksi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.