Kuluttajamyyjä

Innostutko tavoitteellisesta myyntityöstä, jossa saat vapauden suunnitella työviikkosi itsellesi sopivaksi? Oletko sinnikäs ja energinen tyyppi, joka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta? Tule Lumonin uuteen kerrostalotiimiin myymään laadukkaita parvekelasituksia, lasituksiin sopivia kaihtimia ja mukavuutta lisääviä lämpömattoja!

Etsimme uusia kuluttajamyyjiä pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen ja Vaasaan. Tässä työssä et tarvitse aiempaa myyntikokemusta – riittää, että olet aidosti innoissasi tavoitteellisesta myyntityöstä ja haluat tuottaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Mitä kuluttajamyyjän työviikko Lumonilla näyttää?
Tapaat energiset tiimiläisesi aina viikon alussa yhteisessä viikkopalaverissa, jossa käymme läpi myyntitavoitteet ja muut ajankohtaiset asiat. Tämän jälkeen jalkaudut omalle myyntialueellesi kontaktoimaan asiakkaitasi jakamalla mainoksia postilaatikoihin, kiertämällä ovelta ovelle ja järjestämällä tuote-esittelyjä taloyhtiöissä. Oman asiakashankinnan lisäksi saat asiakaspalvelumme kautta Lumonin tuotteista valmiiksi kiinnostuneita kontakteja, joille soittelet ja sovit jatkoaskeleista.

Kun saat asiakkaan kiinnostumaan tuotteestamme, on aika mennä kotikäynnille tutustumaan lasitettavaan kohteeseen. Siellä hoidat kohteen mittaukset ja tarkemmat suunnitelmat, ja solmitun kaupan jälkeen huolehdit tilauksen eteenpäin asentajillemme. Tonttisi ei pääty tehtyyn kauppaan, vaan huolehdit asiakassuhteesta koko yhteistyön ajan aina lasitusten asennukseen, jälkimarkkinointiin ja mahdollisten
reklamaatioiden hoitoon asti.

Työ on liikkuvaa ja vaihtelevaa – osan hommista teet toimistolla, osan asiakkaiden luona. Vietät myös paljon aikaa jutellen asiakkaiden kanssa puhelimessa. Emme anna sinulle valmiita työaikoja, vaan voit tehdä työt silloin, kun sinulle (ja asiakkaille) sopii parhaiten. Asiakkaiden luona toimit itsenäisesti, mutta konttorilla ympärilläsi on rento ja paljon naurava myyntitiimi.

Kenelle työ sopii?
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta myynnistä, sillä saat meiltä kunnon perehdytyksen sekä myytävään tuotteeseen että talon tapoihin.

Sovit työhön loistavasti, jos tunnistat itsesi seuraavista:
✌ Innostut tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaiden kohtaamisesta.
🙋 Olet itseohjautuva ja pystyt suunnittelemaan omat työviikkosi.
👯Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tulet juttuun monenlaisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi sinulta löytyy itsevarmuutta ja rohkeutta kaupantekoon.
🥛 Lasisi on puoliksi täynnä – olet sinnikäs etkä lannistu vastoinkäymisistä.
💬 Puhut sujuvaa suomea. Muiden kielten osaaminen on plussaa.

Miksi kannattaa valita Lumon?

💕 Teemme töitä arvopohjaisesti – Päätöksentekomme perustuu arvoihimme: olemme aina lähellä, pidämme lupauksemme ja rakennamme tulevaisuutta yhdessä. Ei ole aina helpoin tehtävä olla paras ja halutuin niin asiakkaan kuin työnantajan näkökulmasta. Otamme tämän haasteen kuitenkin vastaan ilolla ja yhdessä tekemällä.

📈Tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun – Uskomme, että voimme aina oppia uutta toisiltamme. Autamme toisiamme kehittymään, koska elämä on jatkuvaa oppimista. Ymmärrämme, että virheet kuuluvat oppimiseen, ja korjaamme niitä yhdessä.

👂 Kuuntelemme työntekijöitämme – Tarvitsemme palautetta, jotta voimme kehittyä. Mittaammekin henkilöstömme tyytyväisyyttä kolme kertaa vuodessa, jotta voimme jatkaa tulevaisuuden rakentamista yhdessä.

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

📅 Vapaan työn, jossa voit suunnitella omat aikataulusi.
🚀 Hyvät etenemismahdollisuudet uralla sekä Suomessa että kansainvälisesti.
🤑 Kannustavan palkkauksen, johon pääset vaikuttamaan omalla myyntituloksellasi.
1 800 € pohjapalkka varmistaa, ettet jää koskaan tyhjän päälle. Keskimääräinen kuukausipalkka myyjillämme on provision ja kokemuslisien jälkeen kuitenkin yli 3500 €.
🧘 Hyvinvointisi tueksi Epassi-edun, jota voit hyödyntää liikunta- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Jos kuulostaa siltä, että myynti Lumonilla voisi olla sinun juttusi, klikkaa Hae työpaikkaa. Kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Hae työpaikkaa tästä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Voit soittaa suoraan myyntipäälliköllemme:
🕺 Jere Sorila Puhelin:+358447736570

Myös HRD Specialisti Kaisa juttelee kanssasi myös mielellään.
Puh. 041 549 8586 tai sähköpostilla osoitteesta kaisa.grohn@lumon.fi.
Soittoajat maanantaisin 1.8. ja 8.8. klo 13–15.


Mikä on
Lumon?
Tarinamme alkoi kanalasta vuonna 1978. Ensimmäinen Lumon-parvekelasitus asennettiin vuonna 1990 Kouvolaan, ja se on käytössä tänäkin päivänä. Uskomme, että parhaat tarinat eivät tarvitse hulppeita lähtökohtia, vaan vaatimattomistakin olosuhteista voi ponnistaa pitkälle. Tänään Lumon on globaali
parvekejulkisivujen ja terassilasitusten ammattilainen, joka uskoo vahvasti yhdessä tekemiseen ja arvopohjaan perustuvaan menestykseen. Missiomme rakentaa parempia koteja on tullut todeksi vuosikymmenten kannattavan kasvun aikana. Hallitsemme koko toimitusketjun aina myynnistä tuotantoon ja asennukseen, tukitoimintoja unohtamatta. Lupausten pitäminen asiakkaille on toimintamme keskiössä, ja lemme lähellä asiakasta koko tuotteen elinkaaren ajan. Lumonilla on tekemisen meininki, ja työympäristöä
on kuvailtu mukavaksi ja kannustavaksi. Parhaana ei pysy, jos pysähtyy. Ymmärrämme myös, että virheet kuuluvat oppimiseen, ja ratkaisemme mahdolliset haasteet yhdessä. Meitä lumonilaisia on jo yli 1500 ja uskomme, että parhaaksi tulemme yhdessä oppimalla. Se on nimittäin se tekijä, joka tuonut meidät kanalasta globaaliksi lasitusalan suunnannäyttäjäksi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.