Sähkö- ja ohjelmistosuunnittelija

Lumikko Oy on Suomen johtava liikkuvan kaluston ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt yritys, jonka historia ulottuu 1970-luvulle asti.

Päätuotteitamme ovat joukkoliikennevälineiden ilmastointilaitteet, puolustusteollisuuden laite- ja miehistötilojen jäähdytykset, biokonttien jäähdytyslaitteet, ajoneuvojen hybridi- ja sähkökäyttöjen jäähdytys sekä teollisuuden ja laitetilojen jäähdytysratkaisut. Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki ratkaisut Seinäjoella. Lisätietoja www.lumikko.fi

Haemme

Sähkö- ja Ohjelmistosuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan projektitiimiämme Seinäjoelle. Tehtäviisi kuuluu vastata laitteidemme sähkösuunnittelusta ja osallistua ohjelmistokehitykseen.

Vastaat järjestelmien kehityksestä, omaat teknistä näkemystä liikkuvan kaluston vaatimuksista ja komponenttien tuntemusta. Olet innovatiivinen tiimipelaaja, pystyt tekemään ratkaisuja itsenäisesti etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin kiinni. Toimit joustavasti asiakkaiden, toimittajien sekä tuotantomme kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän suomalaista huipputeknologiaa edustavassa yrityksessä, jossa jokainen projekti on taatusti erilainen ja mielenkiintoinen. Pääset toimimaan alan huippuosaajien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Odotamme

  • Soveltuva tekninen koulutus (sähkö- ja/tai automaatiotekniikka)
  • Sähköpätevyys S2
  • Sähkö- ja ohjelmistosuunnittelukokemusta liikkuvaan kalustoon
  • CADS tai jonkin muun sähkösuunnitteluohjelmiston osaaminen
  • Codesys-ohjelmointiympäristön tai vastaavan tuntemus
  • Kokemusta projektien hoidosta kansainvälisessä ympäristössä
  • Ratkaisukeskeisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Kylmätekniikan tuntemus lasketaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Saikkonen puh. 050-4333762 tai sähköposti ville.saikkonen@lumikko.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen lumikko@lumikko.fi tai Lumikko Oy, PL 56, 60100 Seinäjoki, viimeistään 23.10.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.