Projektipäällikkö / tuotesuunnittelija

Lumikko Oy on Suomen johtava liikkuvan kaluston ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt yritys, jonka historia ulottuu 1970-luvulle asti.

Päätuotteitamme ovat joukkoliikennevälineiden ilmastointilaitteet, puolustusteollisuuden laite- ja miehistötilojen jäähdytykset, biokonttien jäähdytyslaitteet, ajoneuvojen hybridi- ja sähkökäyttöjen jäähdytys sekä teollisuuden ja laitetilojen jäähdytysratkaisut. Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki ratkaisut Seinäjoella. Lisätietoja www.lumikko.fi

Haemme

Projektipäällikköä / tuotesuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan projektitiimiämme Seinäjoelle. Tehtäviisi kuuluu uusien asiakasprojektien hankinta ja kokonaisvaltainen läpivienti sekä tuotesuunnitteluun osallistuminen. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt tekemään ratkaisuja myös itsenäisesti etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin kiinni.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän suomalaista huipputeknologiaa edustavassa yrityksessä, jossa jokainen projekti on taatusti erilainen ja mielenkiintoinen. Pääset toimimaan alan huippuosaajien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Odotamme

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Kokemusta projektien hoidosta kansainvälisessä ympäristössä
  • Ratkaisukeskeisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Ilmanvaihto- ja Kylmätekniikan osaamista
  • Ohjaus- ja sähkötekniikan perusteiden tuntemusta
  • 3D-sunnitteluohjelmisto osaamista (Solid Edge)
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Ville Saikkonen puh. 050-4333762 tai sähköposti ville.saikkonen@lumikko.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen lumikko@lumikko.fi tai Lumikko Oy, PL 56, 60100 Seinäjoki

Lue lisää ja hae viimeistään 8.5.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.