Automaatio- ja testausinsinööri

Lumikko Oy on Suomen johtava liikkuvan kaluston ilmastointi- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistamiseen keskittynyt yritys, jonka historia ulottuu 1970-luvulle asti.

Päätuotteitamme ovat joukkoliikennevälineiden ilmastointilaitteet, puolustusteollisuuden laite- ja miehistötilojen jäähdytykset, ajoneuvojen hybridi- ja sähkökäyttöjen jäähdytys sekä teollisuuden ja laitetilojen jäähdytysratkaisut. Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki ratkaisut Seinäjoella. Lisätietoja www.lumikko.fi

Haemme

Automaatio- ja Testausinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle vahvistamaan testaus- ja ohjelmistosuunnittelutoimintojamme. Tehtävänkuvaasi kuuluvat Lumikon tuotteiden asiakas- ja tehdastestien suunnittelu ja toteuttaminen, testaustoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, sekä laitteiden ohjelmistokehitykseen osallistuminen osana tuotekehitystiimiämme. Asiakkaitamme ovat suuret kansainväliset laitevalmistajat, joten pääset osallistumaan todella mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin. Osa testauksista tapahtuu asiakasrajapinnassa, joten työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat työtä pelkäämättömän asenteen ja oma-aloitteisen, ratkaisukeskeisen, järjestelmällisen toimintatavan, joilla varmistat osaltasi asiakkaidemme edellyttämän tuotteidemme korkean laatutason.  Et pelkää ottaa vastuuta ja hoidat annetut työtehtävät korkealla työmoraalilla ja ammattiylpeydellä.

Odotamme

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Kokemusta laitetestaustoiminnasta
  • Ennakkoluulotonta ja oppimishaluista asennetta
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sähkötekniikan tuntemusta
  • Logiikkaohjelmoinnin tuntemusta CODESYS- tai vastaavassa ohjelmointiympäristössä
  • Kylmätekniikan perusteiden tuntemusta
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän suomalaista huipputeknologiaa edustavassa yrityksessä, jossa pääset toteuttamaan itseäsi yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Saikkonen puh. 050-4333762 tai sähköposti ville.saikkonen@lumikko.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen lumikko@lumikko.fi tai Lumikko Oy, PL 56, 60100 Seinäjoki, viimeistään 8.11.2019.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.