Työnjohtaja

Haluamme että viihdyt!

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

 

Palkkaamme työnjohtajan Seinäjoelle!
Oletko positiivinen ja luotettava ja sinulla on kyky pitää langat käsissäsi?

Meillä on avoinna mielenkiintoisia haasteita tarjoava työnjohtajan paikka Seinäjoen uudessa tuotantolaitoksessamme. Löfs Ab Oy on koko ajan kasvava yritys ja tarjoaa maailmanluokan pintakäsittelyä muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle. Ilmapiiri on positiivinen ja kannustava, ja henkilökunnan viihtyvyys on jatkuvasti keskiössä.

Sinulla on tekninen tausta ja mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vielä enemmän arvostamme kuitenkin oikeaa asennettasi! Siksi näemme tärkeänä, että seuraavat ominaisuudet sopivat sinuun:

  • Johdat työtiimiä menestyksekkäästi, olet tavoitehakuinen ja viitoitat työlle selkeän suunnan
  • Motivoit ja kehität muita
  • Olet joustava ja viihdyt monipuolisessa roolissa.

Työnjohtajanamme pidät yllä positiivista tekemisen ilmapiiriä. Yrityksemme kehittyy jatkuvasti ja panostamme koulutukseen, hankimme huippumoderneja työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme. Haluamme, että henkilökunnalla on joka päivä turvallinen, arvostettu ja motivoitunut olo.

Pääset myös itse kehittymään omassa työssäsi koko ajan paremmaksi.

Täytä hakemus sivuillamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommy Löfs, 050 3588 709 tai s-postilla: tommy.lofs@lofs.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.