Logistiikkatyöntekijä

Haluamme että viihdyt

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Etsimme logistiikkatyöntekijää Seinäjoen yksikköön

Vastaat varaston tavaravirran optimaalisesta hallinnasta ja hoidat muun muassa purkamisen ja lastauksen. Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluu myös logistiikka-asiakirjojen käsittely.

Hallitset trukin käytön ja viihdyt itsenäisessä työssä. Olet huolellinen, järjestelmällinen ja hallitset tietotekniikan. Alan kokemus on eduksi, mutta ei välttämätön, koska ennen kaikkea arvostamme asennettasi. Jos sinulla on halua kehittyä ja kehittää, tulet viihtymään yksikkömme työilmapiirissä.

Tule mukaan motivoituneeseen tiimiimme. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tommy Löfs, tommy.lofs@lofs.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen rekry@lofs.fi tai hae työpaikkaa sivullamme olevan lomakkeen kautta.

Hakuaika päättyy 13.6., mutta hae heti, koska palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.