Jauhemaalari

Haluamme että viihdyt!

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Tule töihin Seinäjoen nykyaikaisiin tuotantotiloihimme!

Etsimme sinua, jolla on kokemusta jauhemaalauksesta. On hyvä, jos sinulla on soveltuva koulutus, mutta painotamme enemmän työkokemustasi ja asennettasi. Odotamme, että olet joustava, huolellinen ja itsenäinen työssäsi. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työ on pääasiassa jauhemaalausta, mutta siihen kuuluu myös muuta tuotantotyötä.

Työskentelet huippunykyaikaisilla laitteilla ja mukavassa tiimissä yrityksessä, joka panostaa todella henkilökuntaansa! Tarjoamme lisäksi työkokemuksesi mukaisen kilpailukykyisen palkan.

Oletko etsimämme henkilö? Hae heti, koska tehtävä täytetään heti kun löydämme sopivan henkilön. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteella rekry@lofs.fi tai sivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommy Löfs, 050 358 8709 / tommy.lofs@lofs.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.