Moniosaaja

Monialaosaaja tai sellaiseksi haluava

Hei, sinä reipas ja ahkera työtä vailla oleva henkilö.

Etsimme tiimiimme nuorehkoa energistä monitaituria, joka haluaa myös edetä urallaan.

Teemme töitä tällä hetkellä erittäin monipuolisesti. Kalusteasennuskeikkoja, pieniä remontteja, sähkötöitä, ilmalämpöpumppuasenuksia, myyntiä, isompien lämmityspumppujen asennuksia, ilmalämpöpumppujen pesuja ja kunnossapitopalveluita.  LMTeam on Seinäjoella toimiva yritys, mutta kuljemme jonkin verran myös reissussa.

Pääset tekemään laidasta laitaan kaikenlaista ja olemaan myös paljon asioista vastuussa. Toivomme sinulta: oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelukykyä, innostuneisuutta, kykyä toimia itseksesi, sekä ennen kaikkea halua puhaltaa yhteen hiileen ja oppia uutta. Toimimme tiiviisti yhdessä ja meillä pitää olla hyvä meininki.

LMTeam tarjoaa sinulle kasapäin vaihtelua, hyvän porukan ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä muita etuja.

Jos et ole valmis asentaja esim. kylmälaitepuolelta, voimme järjestää sinulle koulutuksen, jos olet hakemamme henkilö.  Emme siis vaadi kasaa koulupapereita ja kokemusta, mutta se tietenkin katsotaan eduksesi.

Nopeat syövät hitaat ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Työsuhde tulee olemaan ensin määräaikainen, mutta jos kaikki natsaa työ vakinaistetaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@lmteam.fi tai soita 04578741511

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.