Kansainvälistymiskoordinaattori

Liiveri hakee

kansainvälistymiskoordinaattoria

Vastaat meillä Liiveri-Skaraborg-hankkeen toteutuksesta. Toimenkuvaasi kuuluu tiivistää Liiverin ja Skaraborgin alueen toimijoiden yhteistyötä erityisesti nuoriin, kyliin, taiteeseen ja lähiruokaan liittyen. Tehtävänäsi on suunnitella ja organisoida yhteisöjen ja yksittäisten yrittäjien opintomatkoja Ruotsiin ja järjestää vastaavia opintomatkoja aluellemme ruotsalaisille kumppaneillemme. Ruotsi-yhteistyön lisäksi olet yhdistyksemme kansainvälistymisasioiden asiantuntija ja aktivoit paikallisia yhdistyksiä ja muita organisaatioita kansainvälistymään. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kylien kehittämiseen ja viestintään liittyviä toimenpiteitä.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa, Leader- ja/tai hanketyön tuntemusta sekä kokemusta kansainvälisestä toiminnasta. Tykkäät organsioida ja osaat viestiä sekä suomeksi että englanniksi ja ruotsiksi. Yritys- ja yhdistystoiminnan tuntemus luetaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa 1.3. jatkuen kesäkuuhun 2020. Työaika 80% vuoden 2019 loppuun ja sen jälkeen min. 50%.

Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Sinikka Koivumäki, p. 040 5131824 tai sinikka.koivumaki@liiveri.net

Hakemukset osoitteeseen info@liiveri.net 7.2.2019 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.