Jäteautonkuljettajia (2-4kpl)

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Oletko sinä tuleva kiertotalouden arjen sankari, joka kerää ja kierrättää raaka-aineita uusiokäyttöön? Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan alueelle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tarmokkaita ja tekeviä

JÄTEAUTONKULJETTAJIA (2-4 KPL)

Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jäteauton ja vaihtolava-auton reittien ajoista. Työaika 80h/2vko.  Työtä tehdään tulevaisuudessa 2-vuorotyönä aamulla ja illalla, työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa.

Edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa.

Arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta tarkkaavaista työskentelytyyliä. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus sekä huumausainetestaus.

Tarjoamme Sinulle

  • Pääset meillä tekemään merkityksellistä työtä maapallolla, sillä meidän tehtävänämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön.
  • Meillä saat ympärillesi aina joukon osaavia ja ammattitaitoisia työkavereita. Olemme tunnettuja siitä, että meillä hyvä fiilis: jopa yli 82 % L&T:läisistä suosittelee L&T:tä työpaikkana!
  • Pidämme sinut turvassa, sillä panostamme työturvallisuuteen tosissamme.
  • Saat vastuullisen työnantajan, L&T:n sosiaalisen vastuun painopiste on omassa henkilöstössä.
  • Saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet, kaluston sekä työkykyäsi ja työhyvinvointiasi tukevat lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sairaskassan. Voit myös osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 25.2.2022, mutta haethan nopeasti: käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jarmo Vehkala p. 050 387 6357 torstaisin klo 13 – 15.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu työ voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 751,9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8100 henkilöä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.