Myymälä- ja toimistotyöntekijä

Seinäjoen Pika-Pesu Oy on yli viisikymmentävuotias menestyvä ja kasvava eteläpohjalainen perheyritys. Liikevaihtomme on tällä hetkellä vuositasolla yli 2 M€ ja meillä on 12 työntekijää. Palvelemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaita kolmella eri toimialalla. Pesulapalvelut ja niiden laatu ovat kunnia-asiamme. Meillä on oma pesula Seinäjoen myymälän yhteydessä. Työpukeutumiseen tarjoamme kaiken tarvittavan: vaatteet, kengät ja suojaimet. Tuotevalikoimamme on Etelä-Pohjanmaan laajin. Siivousalaa palvelemme myymällä sekä siivousaineita, -välineitä että siivouskoneita. Seinäjoen myymälän lisäksi palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan kautta. Lue lisää yrityksestä www.pika-pesu.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt tunnollista ja oma-aloitteista

MYYMÄLÄ- JA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävä on monipuolinen kattaen työtä niin toimistossa kuin myymälässäkin. Tehtävän pääasiallinen sisältö koostuu laskutuksen ja myyntireskontran hoitamisesta, asiakaspalvelusta ja myyntityöstä myymälässämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko yrityksen henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostillakin.

Olet reipas ja tarmokas työntekijä, joka pystyy tarttumaan kiireen keskellä eri tehtäviin. Nautit monipuolisesta työtehtävästä, jossa tarvitaan joustavuutta, hyvää asennetta ja paineensietokykyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet luonteva asiakaspalvelija ja kiinnostunut myyntityöstä. Hallitset laskutuksen ja myyntireskontran sekä nykyaikaiset taloushallinnon ja toimiston työvälineet. Sosiaalisen median kanavien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
– kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi)
– asiakaspalvelu- ja/tai myyntitaitoja
– kokemusta laskutuksen ja myyntireskontran hoitamisesta
– taloushallinnon osaamista ja kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä
– Office-ohjelmien hyvää osaamista
– sosiaalisen median kanavien tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän vakaassa ja menestyvässä pk-yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kasvaa ammattilaisena.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si alla olevan hakulinkin kautta viimeistään ke 14.11.2018.

Hae tehtävää

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.