Vesilaitoksen hoitaja

Lakeuden Vesi Oy on alueellinen vedenhankintayhtiö, joka toimittaa talousvettä alueen vesihuoltolaitoksille. Yhtiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

vesilaitoksen hoitajaa

Tehtäviin kuuluu vedenottamoiden, vesilaitosten sekä paineenkorotuspumppaamoiden käytön valvonta sekä niiden huolto- ja ylläpitotehtävät. Lisäksi työtehtäviin sisältyy vedenoton vaikutuksien tarkkailu sekä yhtiön vesijohtoverkon huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen työajan ulkopuoliseen varallaolopäivystykseen.

Tehtävään vaaditaan toimialalle soveltuva koulutus ja riittävä alan työkokemus, esimerkiksi vesihuolto- tai LVI-tekniikan alalta. Oma-aloitteisuus, huolellisuus, palveluhalukkuus sekä tiimityötaidot ovat työssä tärkeitä. Eduksi luetaan sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemus. Ajokortti on tehtävien hoidon kannalta välttämätön. Tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, itsenäistä työskentelyotetta ja vastuullista suhtautumista ko. tehtävään sekä pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta sekä kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ja tarvittavat vapaaehtoiset liitteet (cv, opiskelu- ja työtodistukset) pyydetään toimittamaan sähköisesti vesi-info@sen.fi tai postitse osoitteella Lakeuden Vesi Oy, Rahtitie 4, 60100 Seinäjoki viimeistään 31.3.2019. Kuoreen merkintä ”vesilaitoksen hoitaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Johanna Päkkilä, 0447541885, johanna.pakkila@seinajoki.fi (vkolla 10 lisätietoja antaa toimitusjohtaja Juha Santtila 0400510184, juha.santtila@seinajoki.fi).   

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.