Tietohallintopäällikkö

Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä kahdeksan omistajakuntansa ja 130 000 asukkaan alueella Etelä-Pohjanmaalla. Meillä työskentelee 41 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 20,2 miljoona sekä tulos on 1,52 milj.Kojoka -rekrytointi etsii Lakeuden Etapille TIETOHALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yrityksen avainroolissa IT ympäristön toiminnasta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti.

Toimintakenttä on monipuolinen, mutta painopiste on ohjelmisto- ja toimittajavalinnoissa muuttuvaan toimintaympäristöön ja kasvaviin digitalisaation vaatimuksiin. Seuraat IT trendejä ja toimijoita, etsit oikeat ratkaisut, teet investointiesitykset ja seuraat budjettia sekä hallinnoit sopimuskumppaneita ja toimit ICT hankkeiden projektipäällikkönä. Esimiehesi on toimitusjohtaja ja kuulut yrityksen johtoryhmään. Työpisteesi on hallinnon toimipisteessä Ilmajoen Pojanluomalla, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Odotamme – kokemusta ohjelmistoprojektien tehtävistä, määrittelystä käyttöönottoon (esim. ERP)– laajaa IT- ja digiteknologioiden perusymmärrystä (mm. SW, mobiili)– soveltuva koulutus tietotekniikan suuntautuneisuudella – hyvää englannin kielitaitoa– hyvää dokumentointi- ja raportointitaitoa – projektihallinnan menetelmien ja työvälineiden kokemustaLisätietoa https://kojokafi.business.site -sivustolta.Kysyttävää? Tiedustelut Kojoka –rekrytoinnin rekrytointikonsultilta 0400 721717 / Jouko Karjalainen. Hakemuksena pelkkä CV jouko@kojoka.fi -osoitteeseen. Käsittelemme hakemukset nopeasti ja haastattelut aloitetaan heti potentiaalisten kanssa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.