Palvelupäällikkö

Lakeusrekry hakee Lakeuden Etapille

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Lakeuden Etappi on 8 kunnan omistama jätehuollon asiantunteva palveluyhtiö, joka hoitaa kuntien vastuulla olevaa jätehuoltoa. Etapin päätoimintoja ovat jätteenkuljetus ja -käsittely, kierrätys, hyödyntäminen sekä jätehuollon tiedotus ja neuvonta. Yrityksen toimialueella asuu noin 130.000 asukasta.

Tehtävässä vastaat asiakkaiden palvelukokemuksen suunnittelusta, kehittämisestä, mittaamisesta ja palvelutoiminnan johtamisesta asiakaslähtöisesti. Toimit esimiehenä palveluryhmän henkilöstölle. Palvelukokemuksen mittauksilla seuraat ja ennakoit muutostarpeita sekä kehität toimintaa aktiivisesti nykyaikaiset digikanavat ja megatrendit huomioiden. Palveluiden tarjonnan ja tulevaisuuden toimintatapojen kehittäminen, hinnoittelumallit sekä erilaiset muut kehitysprojektit ovat merkittävä osa työnkuvaasi.

Innostat ja innostut erilaisista asiakaspalvelun tilanteista sekä pystyt toimimaan sekä kaupallisessa että teknisessä ympäristössä yhteistyössä jäte- ja ympäristötoimialan osaavien asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy monipuolista sidosryhmäyhteistyötä sekä mm. toimintaverkoston valmennusta.

Tehtävä on vakituinen. Palvelupäällikkönä toimit asiakaspalvelun, aluetoiminnan ja avainasiakaspäällikön esimiehenä sekä kuulut yrityksen johtoryhmään. Työpiste sijaitsee Ilmajoen Laskunmäessä. Tehtävään sisältyy vähäinen määrä matkustamista Etelä-Pohjanmaan ulkopuolella. Tarjolla on paikka menestyvässä yrityksessä, jolla on keskeinen rooli alueen kiertotalouden toteuttamisessa ja vahva merkitys alueen asukkaiden jätehuolto- ja kierrätyspalveluiden kehittäjänä.


Edellytämme hakijoilta

 • näkemystä nykyaikaisesta palvelumuotoilusta
 • esimiestyökokemusta
 • kokemusta asiakaspalvelun työympäristöstä (erityisesti B-to-C)
 • kykyä hahmottaa suuresta tietomassasta olennaiset vaikuttavat seikat
 • selkeää kirjallista esitystapaa, viestinnän osaamista ja hyvää esiintymistaitoa
 • hyvää nykyaikaisten office -työkalujen ja tietojärjestelmien käyttötaitoa
 • nykyaikaisten asiakaspalvelukanavien kokemusta ja kehitysnäkemystä (sekä B-to-C ja B-to-B)
 • palveluiden mittaamisen tuntemusta
 • suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa
 • soveltuva koulutus, ylempi tai alempi korkeakoulututkinto

Eduksi lasketaan

 • palveluiden kustannuslaskennan ja hinnoittelun osaaminen
 • some- ja web-osaaminen
 • kokemus digitalisaatioratkaisujen hyödyntämisestä liiketoiminnassa
 • jätehuolto- ja kierrätystoiminnan tunteminen
 • muu kielitaito (esim. ruotsi)


Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä 8 omistajakuntansa alueella. Osakaskuntia ovat: Alavus, Ilmajoki, Kihniö, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki ja Ähtäri. Yhtiön liikevaihto on noin 22 milj. € ja henkilöstömäärä 40. Arvot ovat Asiakasläheisyys, Asiantuntemus, Tehokkuus, Yhteistyö, Ympäristövastuu ja Työhyvinvointi. Toiminta on ISO9001:2015, ISO14001:2015 ja ISO45001:2018 sertifioitu. Lakeuden Etapilla on oma biokaasulaitos ja yhtiö on Westenergy Oy:n jätevoimalan suurin omistaja. Yhtiö on myös osakkaana yrityksille jätepalveluja tarjoavassa Encore Pohjanmaa Oy:ssä.

Kaikki lisätiedustelut tarvittaessa konsultointijohtaja Jouko Karjalainen 0400 72 17 17 (paras tavoitettavuus klo 7-17), 

jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi .

Toimita tämän www-linkin kautta liitteenä ansioluettelosi suomeksi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työn olennaista sisältöä. Hakemuksena lyhyt esittely missä vastaat kysymyksiin, mitä tarjottavaa sinulla on esimiestehtäviin ja mitkä näet tulevaisuuden palvelukanavina/-tapoina sekä miksi.

Hakuaika loppuu 20.11 klo 08.00. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten hae mahdollisimman nopeasti.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.