Jäteasemanhoitaja

Lakeuden Etappi hakee JÄTEASEMANHOITAJAA Peräseinäjoki ja Kihniö jäteasemien asiakasvastaanottoon (1-2 pvä/vko) ja liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaan aluekeräys- ja ekopisteiden (140 kpl) siisteyden ja kunnossapidon tehtäviin. Työssäsi huolehdit mm. asiakaspalvelusta ja -neuvonnasta, kuljetusten tilauksista, kiinteistöhuollosta ja myynnistä (esim. jäteastiat, multa). Lisäksi hoidat myynnin kirjaukset ja jätemäärien raportoinnit järjestelmiin sekä mm. öljynerottelukaivojen seurantaa. Työssä on vaarallisten jätteiden vastaanottoa, tunnistamista, pakkausta ja lähettämistä jatkokäsittelyyn. Sidosryhmiäsi ovat jäteasema-asiakkaiden lisäksi mm. Etapin asiakaspalvelu ja kuljetusyrittäjät.Odotamme hakijoilta– ajokorttia (B) ja mahdollisuutta liikkuvaan työhön yrityksen pakettiautolla– soveltuvaa ammatillista koulutusta tai kokemusta– hyvää toimisto-ohjelmistojen osaamista (O365, Teams, Excel)– sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen– riittävää fyysistä kuntoaEduksi– kiinteistöhuollon kokemus / osaaminen– asiakaspalvelukokemus– maksupäätekokemus– jonkin toiminnanohjausohjelmiston käyttökokemus– kielitaidot– jätehuollon tuntemus (esim. vaarallisten aineiden käsittely) Työn lähtöpiste on Ilmajoella (josta haetaan työpakettiauto). Työaika on klo 7-15 ja jäteasemapäivänä klo 10-19. Palkkaus ja työsuhde-ehdot on AvainTESin mukaiset.Tarjolla vaihteleva työ, jossa odotetaan aktiivista ja itsenäistä tekemistä sekä positiivista ja tunnollista toimintatapaa.

Kysyttävää? 0400 721717 / Jouko Karjalainen.Kiinnostuitko? Hakemuksena pelkkä ansioluettelo tai sähköpostihakemus, josta selviää taustat jouko@kojoka.fi -osoitteeseen. Käsittelemme hakemukset nopeasti ja haastattelut aloitetaan heti potentiaalisten kanssa. Viimeinen hakupäivä 11.4.2022.Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä 130 000 asukkaan alueella Etelä-Pohjanmaalla. Työntekijöitä on 41 ja liikevaihto oli n. 20,2 milj. sekä tulos 1,52 milj. Lisätietoa työnantajasta www.etappi.com -sivuilta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.