IT-asiantuntija

Haemme Seinäjoelle kokenutta ja kehitysideoita porisevaa

IT-asiantuntijaa

IT-asiantuntijan työssä päätehtäväsi ovat huolehtia tietohallinnosta kokonaisuudessaan ja yrityksen nykyisen IT-infran toimivuudesta loppukäyttäjille. Vastaat IT-arkkitehtuurista ja sen kehittämisestä. Sinulla on merkittävä rooli IT-strategian luonnissa ja siinä, että IT-ratkaisut ovat käytännöllisiä ja tukevat yrityksen liiketoimintastrategian toteuttamista. Vastaat myös IT-tuesta ja sen toimivuudesta sekä työasemaympäristöstä ja tietoturvasta. Sinun vastuullesi kuuluu laitehankinnat, uusien järjestelmien kilpailuttaminen, hankinta ja käyttöönotot, sopimukset, käyttäjienhallinta sekä tietosuoja. Osana IT-strategiaa myös applikaatiokehitys ja IoT asiat ovat pöydälläsi. Vastaat myös yhteistyöstä alihankkijoiden ja toimittajien kanssa.

MITÄ PITÄISI OSATA?
Olet kerännyt kokemusta tietohallinnon parissa ja sinulla on vahva IT tausta niin tuesta, infrasta kuin erilaisista järjestelmistä, niiden kehittämisestä ja käyttöönotosta. Tunnistat eri IT-ratkaisujen mahdollisuudet ja eri teknologiat. Sinulla on näkemystä, miten IT toimintoja kannattaa kehittää.

Olet innokas ja halukas kehittymään. Olet nopea omaksumaan uusia asioita sekä uusia järjestelmiä. Olet loistava organisoija, tehokas ja ratkaisukeskeinen. Olet oma-aloitteinen, käytännönläheinen, hands-on tekijä. Olet helposti lähestyttävä, palvelualtis ja idearikas. Haluat haastaa ja miettiä uusia näkökulmia asioihin.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi Tietotekniikan DI tai insinööri tai vastaava alalle soveltuva koulutus. Tärkeintä osaamista ovat kuitenkin kokemus tietohallinnosta, hyvät tietotekniset taidot, palvelualttius, halu kehittyä sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme myös, että hallitset englannin kielen.

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pääset rakentamaan itsenäisesti koko IT hallintoa, joten kehitysmahdollisuudet ja eteneminen uralla on vain sinusta kiinni. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

MITEN HAET?
Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut.
 Tiedustelut tehtävästä Johanna Majakangas, 050 487 3577.  Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si 18.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla IT-asiantuntija. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Joten toimi nopeasti!

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.