Palveluvalmentaja

LähiTapiola on kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme henkilöstömme osaamisesta, motivaatiosta ja hyvinvoinnista monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen ja tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön.  

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Haemme nyt huipputyyppiä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan

Palveluvalmentajaksi

Oletko innostava, osaava ja rohkea heittäytyjä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaskohtaamisen kehittämisestä ja myynnin valmentamisesta? Haluatko auttaa muita innostumaan ja motivoida heitä parempiin suorituksiin?

Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi innostat ja sparraat muita ja keksit luovia ratkaisuja oppimisen tukemiseksi. Sinulla on vahva myynnillinen asenne ja oman myynti- tai muun asiakaspalvelukokemuksen myötä kertynyttä osaamista sekä kasvokkain että puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Olet valmis sisäistämään elämänturvaajan asenteen, motivoidut asiakkaista ja ajattelet toiminnassasi aina asiakkaan parasta.

Olet sinnikäs tuloksentekijä, josta haasteellisissa tilanteissa löytyy tarvittavaa jämäkkyyttä. Olet utelias ja muutoskykyinen ja omaksut helposti uusia toimintamalleja ja palveluja. Olet saattanut jo hankkia kannuksesi valmentajana, mutta tiedät, että aina voi tulla paremmaksi ja oppia uutta. Olet myös valmis työskentelemään eri toimistoillamme koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän tuloshakuisessa työyhteisössä. Vakavaraisen yhtiön palkitsemismallit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut tukevat onnistumistasi. Tueksesi saat tietenkin myös mukavat ja osaavat kollegat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Puotinen, pekka.puotinen@lahitapiola.fi, puh. 0400 664 156.

Hae tehtävää hakulomakkeella 18.11.2018 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.