Laatutakuu-yrittäjä

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on vuodesta 1993 toiminut franchisingketju, joka tarjoaa laadukkaita siivous- ja kiinteistönhoitopalveluita yrityksille ja asuinkiinteistöille. Laatutakuu-ketjussa toimii lähes 130 yrittäjää, jotka palvelevat yhteensä yli 2000 sopimusasiakasta yli 50 paikkakunnalla. Vuonna 2019 ketjun liikevaihto oli noin 19 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.laatutakuu.fi.

Oletko yrittäjähenkinen hands on –tyyppi Seinäjoella tai tunnetko sellaisen?

Meillä olisi salkku asiakkaita Seinäjoen alueella hyvälle tekijälle.

Etsimme nyt Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:lle YRITTÄJÄÄ Seinäjoen alueelle palvelemaan jo olemassa olevaa asiakaskuntaa.

Laatutakuu-yrittäjänä pääset siis keskittymään heti kokopäiväisesti itse tekemiseen ja yrittämiseen, sillä ketju huolehtii mm. markkinoinnista, tietojärjestelmistä, hankintakanavista sekä rahoituksesta.

Toivomme sinulta:

-vuorovaikutustaitoja sekä laadukasta otetta asiakaspalveluun

-paineensietokykyä

-sitoutuneisuutta ja kehityshalukkuutta

Laatutakuu-yrittäjänä saat:

-valmiin liiketoimintamallin sekä asiakaskunnan

-tunnetun ja hyvämaineisen brändin avuksesi

-toimivat taloushallinnon palvelut yrittäjyytesi tueksi

Laatutakuu-yrittäjänä et ole koskaan yksin, vaan sinulla on tukenasi valtakunnallinen yrittäjäverkosto sekä Laatutakuu-keskuksen ihmiset. Laatutakuu onkin palkittu vuoden Franchising-ketjuna kahdesti – vuosina 2007 sekä 2020!

Oletko etsimämme aktiivinen ja rohkea yrittäjä? Käy täyttämässä yhteystietosi www.laatutakuu.fi tai marja.kaario@laatutakuu.fi

Lisätietoja antaa mielellään Marja Kaario puh. 050 466 8828

Tarkemmat tiedot ja hakeminen: Hae täältä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.