Tekninen myyjä

KVS Oy on sähköalalla toimiva innovatiivinen ja kasvuhaluinen PK-yritys Seinäjoella. KVS Oy on Suomen virallinen Casambi-ekosysteemin jakelija ja etsimme nyt joukkoomme kaveria joka voisi ottaa haltuun niin sähköurakoitsijat, suunnittelutoimistot kuin myös rakennusliikkeetkin. Sinulla on kokemusta isompienkin projektien myynnistä ja suunnittelusta aina toteutukseen saakka.

TEHTÄVIISI KUULUU

Pystyt viemään menestyksekkäästi läpi valaistus- ja sähköprojekteja yhdessä asiakkaiden, valaisintoimittajien ja kollegoiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen. Pidät proaktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja alan toimijoihin. Pystyt ja haluat rakentaa täysin uusia asiakkuuksia.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ:
Sinulla on jo näyttöä sekä kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja tunnet valaistusalaa sekä sen toimijoita sekä asiakkuuksia. Pystyt myös itsenäisesti hallitsemaan projektilaskennan. Sinulla on aito intohimo valaistukseen, ratkaisumyyntiin ja aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Sinulla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja olet muut huomioiva tiimipelaaja joka ei pelkää kehittyä.

Täytämme paikan kun oikeanlainen henkilö työnkuvaan löytyy. Lue lisää ja hae heti!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.