Kulttuurituottaja

KULTTUURITUOTTAJA, SEINÄJOKI

KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta, Laitakaupungin orkesteri ja Kulttuuriyhdistys KoHo hakevat kulttuurialan yhteistuottajaa toiminnalleen 1.4. – 31.12.2019 väliselle ajalle.

Yhteistuottajan työtehtäviin kuuluu kolmen eri yhdistyksen tuotannollisia tehtäviä produktioihin, esiintymisiin sekä tapahtumasuunnitteluun liittyen. Yhteistuottaja vastaa yhdistysten tapahtumamarkkinoinnista, tapahtumien koordinoinnista sekä tulevien tapahtumien suunnittelusta yhdessä yhdistysten toimijoiden kanssa. Yhteistuottaja osallistuu myös avustussuunnitteluun sekä esitysmyyntiin.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja näyttöä tapahtumatuotannosta ja tuotantoprosessien laaja-alaista osaamista. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä sekä joustavuutta monitahoisen tuotantokokonaisuuden hallinnassa.

Työtehtävä on 50% kokoaikatyöstä. Työtä suoritetaan itsenäisesti sekä eri yhdistysten toimitiloissa. Työaika sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai opintotasoinen tutkinto tai vastaava työkokemus kulttuuri- ja tuotantoalalta.

Palkkauksessa noudatetaan Akavan Erityisalojen sekä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n kulttuurituottajan palkkasuosituksia.

Hakemukset voi lähettää 15.3.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen juulia@kulttuurikollektiivisilta.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa KultSi – Kulttuurikollektiivi Sillan yhteyshenkilö Juulia Soidinaho, 044 987 4640, juulia@kulttuurikollektiivisilta.fi
Osoite: Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
Palkkaus: 1250 e/kk
Työ alkaa: 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 50%, 18h 45 min viikossa
Työn kesto: alle 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.3.2019 klo 15.00

KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta on yhdistys, joka tuottaa monimuotoista kulttuuritoimintaa ensisijaisesti Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Kollektiivin toiminnan peruskiviä ovat teatterin ja taiteen yhteisölliset, soveltavat ja toiminnalliset menetelmät. Tarkoituksensa toteuttamiseksi kollektiivi tuottaa monialaisia taideprojekteja sekä etsii ja kehittää uusia toimintamalleja alueellisesti ja valtakunnallisesti eri sektoreiden välille. Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri, jonka isäntäorganisaationa toimii Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä. Kulttuuriyhdistys KoHo on teatterialan ammattilaisista koostuva yhdistys, jonka tavoitteena on koota paikallisia tekijöitä ja paikallisia tarinoita ja koostaa niistä esityksiä ja näytelmiä. KoHo ylläpitää Seinäjoen Kansan Näyttämö -teatteria.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.