Myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Palkkaamme Seinäjoen asuntomyymäläämme uusia kiinteistönvälittäjiä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi hyvät edut sekä työpaikan valtakunnallisessa Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketjussa, joka toimii tällä hetkellä 15 paikkakunnalla Suomen suurimmissa kaupungeissa. Odotamme sinulta kokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, laajaa verkostoa Seinäjoen talousalueella sekä oikeanlaista asennetta tavoitteelliseen työntekoon ja asiakaspalvelu- sekä tiimityöskentelytaitoa.

Olet ehkä toiminut jo muissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä jo aiemmin ja haaveilet urasta kiinteistöalalla. Ennen kaikkea toivomme, että menestyminen on sinulle tärkeää ja asiakaspalvelu on sinulla lähellä sydäntä. LKV- tutkinto sekä kokemus kiinteistönvälitysalalta luetaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Tarpeen vaatiessa koulutamme sinut tehtävään huolellisesti varmistaaksemme, että saat parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuaksesi työssä.

Jätä hakemus 31.3.2020 mennessä osoitteeseen timo.rantala@kotijoukkue.fi mikäli kiinnostuit tehtävästä. Liitä hakemukseesi cv sekä avoin hakemus jossa kerrot miksi juuri sinä olisit paras henkilö hoitamaan tätä tehtävää. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lue lisää Kotijoukkueen sivuilta. Hakemuksen voi jättää myös Eezy:n kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.