Operatiivinen johtaja

Kasvutavoitteiden toteuttajaksi etsimme nyt:

Operatiivista Johtajaa

Päätehtävänä vastaat liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta (mm. tuotanto, toimitusketjut, T&K, käyttöpääoma). Olet johtoryhmän jäsen ja osallistut kasvutavoitteiden määrittelyyn sekä vastaat niiden operatiivisesta toteutuksesta. Viet strategian käytäntöön ja rakennat oman vastuualueesi budjetoinnin yrityksen tavoitteiden mukaisesti sekä seuraat toteumaa ja reagoit muutoksiin. Vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, raportoinnista, kehityksestä ja tehokkuudesta.

Odotamme, että olet aktiivinen sekä innokas ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa kasvun sekä maksimaalisen asiakaskokemuksen. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja reagointinopeuden muuttuvassa toimintaympäristössä. Jahtaat onnistumisen tunnetta ja tavoittelet kasvua sekä jatkuvaa kehitystä. Olet tiimipelaaja ja johdat edestä omalla esimerkilläsi. Ymmärrät digitalisaation ja automaation tarjoamat mahdollisuudet ja haluat hyödyntää niitä maksimaalisesti. Hyödynnät dataa analyyttisesti ja systemaattisesti. Talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja osaat tehdä investointien kannattavuuslaskelmia. Olet johtaja, mutta sinulle ei ole ongelma toisinaan kääriä hihat ja hoitaa hommat.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa (suullinen sekä kirjallinen). Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Hallitset MS Office työkalut (Excel) ja sinulla on kokemusta erilaisista ERP, varasto, CRM- järjestelmistä. Hakijalle merkittäväksi eduksi katsotaan LEAN (mm. 6 Sigma, Kaizen, 5S, Kanban) koulutus, osaaminen sekä projektit.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan, kasvavan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan ohella kilpailukykyisen palkkauksen sekä nykyaikaiset toimitilat ja välineet.

Lue lisää ja lähetä meille Eezyn kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomas Tukeva p. 040 4555 302. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa myös Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662 / sirpa.kaustinen@eezy.fi.

 

KONEITA.COM on keskittynyt työstökone- ja työkalumyyntiin. Kasvamme ja kansainvälistymme kannattavasti sekä investoimme aktiivisesti. Pääkonttori, myymälä ja verkkokaupanvarasto sekä logistiikka sijaitsevat Seinäjoella. Myymälä/esittelytilat löytyy Seinäjoen lisäksi myös Tallinnassa sekä Tukholmassa. Työllistämme nykyisellään 13 henkeä ja tavoittelemme +30% vuosittaista kasvua. Päämarkkinamme ovat tällä hetkellä Suomi, Ruotsi ja Viro mutta toimitamme tuotteita vuosittain noin 20 eri maahan. Kehitämme jatkuvasti digitaalista palvelukonseptiamme monikanavaisen asiakaskokemuksen maksimoiseksi. Katso esittelyvideomme!

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.