IPR-huippuosaaja

Kolster Oy Ab on immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kolsterin palveluksessa on yli 100 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa. Laaja asiakaskunta maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Kansainvälisyys on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa.

 

Haemme IPR-huippuosaajaa Seinäjoelle,

 

Oletko valmis patenttiasiamies tai vähintään muutaman vuoden työkokemuksella varustettu DI tai teknistä alaa opiskellut filosofian maisteri. Kiinnostaako työpaikka uusimman teknologisen tutkimuksen ja innovaatioiden parissa? Hae tätä tehtävää!

Haemme patenttiasiamiestä tai patenttiasiamieheksi tähtäävää asiantuntijaa Seinäjoelle. Patenttiasiamiehenä hankit, kasvatat ja ylläpidät uusia ja olemassa olevia asiakkuuksia. Laadit patenttihakemuksia, huolehdit niiden käsittelystä maailmanlaajuisesti ja osallistut tarvittaessa oikeudenkäynteihin asiakkaiden immateriaalioikeuksien puolustamiseksi.

Olet hakemamme ammattilainen mikäli:

  • sinulla on tekniikan alan ylempi korkeakoulututkinto (DI/FM)
  • vähintään muutaman vuoden työkokemus tutkintoasi vastaavista tehtävistä.
  • motivaatiota uuden oppimiseen ja pitkäaikaiseen kehittymiseen
  • kyky ajatella analyyttisesti, yhdistellä asioita loogisesti ja kiteyttää monimutkaisista asiakokonaisuuksista esiin olennainen.
  • olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot, et vierasta esiintymistä.
  • työskentelet tehokkaasti myös itsenäisesti.
  • osaat ilmaista asiat täsmällisesti suomen ja englannin kielellä, ja olet hyvä tekninen kirjoittaja.

Vahva kokemus IPR-alan juridiikasta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön, mahdollisuuden joustavaan työntekoon, asiantuntevan työyhteisön tuen ja erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet.

Jätä hakemuksesi 3.12.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?daa7a81c

Käy tutustumassa urapolkutarinoihin osoitteessa:  www.kolster.fi/ipr_tyopaikat

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Tiedusteluihin vastaa yksikönjohtaja Sini-Maaria Mikkilä, sini-maaria.mikkila@kolster.fi, puh +358 50 591 0234

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.